DA / EN

Arbejdsglæde

Icon

Foredrag om arbejdsglæde

- Energi til det hele og mere til

Det overrasker ikke nogen, at de arbejdsmiljøer, der er præget af arbejdsglæde også er dem, der præsterer de bedste resultater. Men at de samtidigt er dem, der hurtigst og nemmest omstiller sig i forandringsprocesser og desuden er mest modstandsdygtige overfor modstand fra omgivelserne, kan godt overraske nogle. Vil I også indvies i den hemmelighed?

Hvorfor booke dette foredrag?

Sæt skub i arbejdsglæden med et foredrag, der er et livsbekræftende WakeUpCall til alle, der gerne vil undgå at spilde arbejdsdagen med tristhed, bekymringer og tungsind. De fleste ved godt, at negativitet og sortsyn kan dræne al energi og aktivitet ud af en gruppe - men det er de færreste der ved, hvad de skal gøre ved det.

Stikord fra foredrag om arbejdsglæde:

  • Hvorfor humor er fremmende for din livskvalitet – ny forskning giver svaret. 
  • Hvordan kan du bryde øv-agtigheden - uden at blive et happy-head. 
  • Sådan skaber du balance i de 4 vitale energicentre og får overskud.  
  • Få styr på spildtiden og vend den til foretagsomhed.

Hvad får I med i bagagen:

  • I lærer at skabe balance i energisystemet. 
  • I lærer at disponere jeres energiressourcer og derved slippe fri af den negative spiral og “ryste pelsen” og komme videre.
  • I lærer at sætte den positive bevægelse i gang med jeres energi.
  • Foredraget giver jer samtidig en række værktøjer til at ændre negative tankemønstre, til muligheder fyldt af ny energi og overskud - også når alt er under konstant forandring.

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Faxe Kommune siger


"Jeg er ikke i tvivl om, at Sebastian har været en vigtig brik i den forbedrede trivsel, der opleves i forvaltningen - både som sparringspartner og facilitator på denne trivselsproces. Jeg vil klart i andre tilsvarende situationer og projekter henvende mig til Sebastian for sparring og vejledning".
Se flere udtalelser

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller udfyld formularen til højre og hør hvordan dette foredrag om arbejdsglæde er vejen til fornyet energi og motivation for medarbejdere.

Send en forespørgsel

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked