DA / EN

Forandringsledelse

Icon

Foredrag om forandringsledelse

- når medarbejderne tager ansvar for helheden

Foredrag varighed: 50 minutter

 

Har du nogensinde iagttaget en stor flok fugle lette på samme tid.....og set hvordan 40% af dem flyver ind i hinanden og falder ned igen? Nej, vel! Hvad er det de kan, som vi kan lære af, når vi skal arbejde sammen på en arbejdsplads?

Konceptet DET INDRE LEDERSKAB er en samarbejdsform, der kan tilgodese både de øgede krav til effektivitet samt den følelsesmæssige side af det at være et menneske i udvikling. Den seneste research viser, at medarbejdere udfører et langt mere dedikeret arbejde, når de samtidig oplever en øget udvikling af deres personlige kompetence. Dette foredrag om forandringsledelse viser vejen til en dybere forståelse af de elementer, der skal til for at denne ønskedrøm kan blive til virkelighed.

I takt med udviklingen i erhvervslivet er det naturligt, at også ledelsesformerne må ændre sig, så de kan tilgodese de nye betingelser. Nogle skift er større og mere vidtrækkende end andre, og den forandring, vi i dag står overfor, kan med rette kaldes en af de helt store, for når vi siger selvledelse, er der tale om et paradigmeskift. En gammel forståelse er på vej ud, og en ny samarbejdsform er først nu ved at tone frem.

Der skal noget til at drive en hver forandring, og når det handler om så markante forandringer, som dem vi står overfor, skal der virkeligt ruskes op i alle de gamle tankesæt på én gang. Der er to hovedårsager til det paradigmeskift, vi oplever. Den ene er det forandringstempo, vi alle oplever, og den anden er vores ønsker og krav om et udviklende arbejdsliv.

Foredragsholder er Erhvervspsykologisk Rådgiver og Forfatter Sebastian Nybo. Med mere end 18 års erfaring som konsulent med speciale i empowerment og ledelse af selvledende medarbejdere er Sebastian Nybo en af de førende eksperter inden for dette komplekse område. Han har også skrevet bogen Det indre Lederskab om netop dette emne.

I oplægget kommer Sebastian Nybo ind på følgende centrale elementer:

 

 • Hvorfor øger selvledelse produktivitet
 • - ny forskning giver svaret. Sådan inddrages de ressourcestærke medarbejdere i empowermentprocessen.
 • Den optimale empowermentproces - fra A til Å.
 • De 5 klassiske faldgruber - lær hvordan du undgår dem.

   

  Kontakt os
  Ring på 33 11 44 22 eller udfyld formularen til højre og hvordan dette foredrag kan hjælpe jer.

  Hør mere

  I fremtiden skal processerne ledes af den, der på det pågældende tidspunkt har den største kompetence inden for det område, gruppen på det pågældende tidspunkt arbejder med - ligesom fugleflokken ledes af forskellige fugle. På den måde sikrer man sig mod de enøjede beslutninger, der i dag koster virksomheder milliarder af kroner.

   

  Tiden er kommet til at opgradere vores måde at tænke samarbejde på. Den gamle måde at arbejde i projektteams er ikke længere effektiv. Informationsmængden og kompleksiteten er blevet så høj, at ingen længere kan have det totale overblik. Derfor skal vi lære at arbejde med et aktualiseret ledelsessystem, hvor ledelsen hele tiden ligger hos den der har den største kompetence inden for det område, hvor gruppen på det pågældende tidspunkt arbejder. Med andre ord: Selvledelse 2.0.

  Kontakt os
  Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information om dette foredrag.

  Hør mere

  Henvendelsen omhandler  *
  Navn  *
  Telefon  *
  Email  *
  Besked