DA / EN

High Performance

Icon

High Performance

Alle vil gerne have, at organisationen fungerer i High Performance, for det betyder, at alle altid yder deres ypperste - og det er jo det ultimative i enhver sammenhæng. Dette foredrag giver et indblik i en række cases, hvor en High Performance kultur netop gjorde forskellen og hjalp organisationen gennem en vanskelig forandringsproces. Der er mange forudsætninger, der skal være på plads for at kunne skabe de optimale betingelser for at understøtte en High Performance kultur bedst muligt. Deltagerne vil blive introduceret til de 7 grundsten, der udgør fundamentet i teorien, og lære en mulig implementerings strategi at kende.

Selvværd, selvtillid og selvforståelse

Når man taler om selvværd, er det ofte sådan, at de fleste kan komme med mange eksempler på oplevelser, der har fjernet selvværd, men kun få kan sige, hvordan den genetableres.

Under dette foredrag vil der blive gjort op med mange forestillinger omkring selvværd. Kunne det f.eks. tænkes, at selvværd er en konstant størrelse hele livet? At den ikke kan udhules, at den ikke kan kvases, og at den ikke kan forgå? Mister vi blot evnen til mærke den? Glemmer vi den vuggegave, vi alle har fået? Få svaret ved dette foredrag.

Selvværd kan sammenlignes med det tunge materiale, der ligger i bunden af en ”Fumle Tumle-dukke”. Det er med andre ord den tyngde, der gør, at vi kommer igen efter at have fået én på huden. Den er samtidig udgangspunktet for vores etiske forståelse og handlemåde.

Hvordan hænger selvværd, selvtillid og selvindsigt sammen?

"Du må være den du er
for at blive den du er;
men ikke er blevet endnu;
og du må bruge din tid
på at blive det
på din egen måde"

I dette foredrag indgår to af SEB's unikke modeller til at belyse disse abstrakte begreber, som vi ofte først registrerer, når vi mangler dem.

Målgruppen for foredraget er

Organisationer og grupper af mennesker, der gerne vil have en dybere forståelse for den dynamik og de mekanismer, der spiller sammen, når en kultur opnår det magiske punkt at kunne High Performe samt årsag/virkning sammenhænge mellem selvværd, selvtillid og selvforståelse.

Varighed - 50 minutter.

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information om dette foredrag.

Hør mere

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked