DA / EN

Slip talenterne løs

Icon

Slip talenterne løs

Hver dag byder på masser af udfordringer - både på jobbet og derhjemme, og derfor er vores evne til at motivere os selv blevet en væsentlig egenskab.

Under dette foredrag møder deltagerne den seneste research i holistisk psykologi - der giver et bud på, hvordan vi kan lære at anvende vores ressourcer og talenter i den optimale balance, der skaber flow og livsglæde. Deltagerne introduceres til forståelse for de 7 grundkvaliteter, der præger vores personlighed. Via en Gallup undersøgelse hvor 1,7 million mennesker deltog, ved vi, at mindre end 20% af både ledere og medarbejdere oplever at bruge deres talenter fuldt ud på jobbet - der ligger masser af uforløst energi og venter.

På dette foredrag introduceres deltagerne til en grundforståelse for det unikke talentpotentiale, og en effektiv måde at frigøre det på. Deltagerne får med andre ord en indsigt i de skjulte ressourcer, der blot venter på at komme til udtryk. 

Det centrale element i den nye forståelse for det menneskelige potentiale er, at vi alle er unikke, og indeholder byggestenene til det geniale - sagt med andre ord: Vi begynder som originale og ender som kopier. Talenter, der ikke udnyttes, vil med tiden begynde at lave bøvl og vise sig som demotivation. Ethvert talent, der overdrives og kommer ud af balance, vil skabe en skyggeside. Når vi forstår at udnytte denne viden til at skabe ballast i vores personlighed vil vores måde at leve og arbejde på føles lettere og mindre konfliktskabende.

Dette foredrag giver deltagerne en mulighed for at anerkende deres eget unikke udgangspunkt - der er kun en vej.........fremad!

Målgruppen for foredraget er

Organisationer, der gerne vil give medarbejderne den oplevelse, at motivationens kilde indeholder et væld af vitalitet, dybde og passion, der bare venter på at........gøre en forskel.

Varighed - 50 minutter

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller klik på Hør mere for at få mere information om dette foredrag.

Hør mere

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked