DA / EN

Konflikthåndtering

Icon

Konflikthåndtering

- Sådan håndterer du besværlige personer

Konflikter koster både tid og penge, og det dræner energien i et hvert samarbejde. Dette foredrag er for jer, som vil lære at takle de vanskelige situationer, der naturligt opstår i arbejdsmæssige sammenhænge, og som i sidste ende kan komme til at koste virksomheden mange penge på grund af konflikthæmmet effektivitet.

Hvorfor booke dette foredrag?

Dette foredrag tjener som inspirationskilde til at forstå konflikthåndtering og konfliktmanagement som en naturlig del af alle fremtidige arbejdsprocesser. På en sjov og morsom måde giver Sebastian Nybo dig en basal viden om konflikthåndtering, de fleste ville have ønsket at have fået for mange år siden.

Stikord fra foredrag om konflikthåndtering:

  • Gennemgang af de tre hovedgrupper af negativ adfærd samt indsigt i forskellige konfliktløsningsmodeller. 
  • Et indblik i sammenhængen mellem kommunikation og konflikt, der sikrer dig det fundament, der skal til for at undgå at blive blæst omkuld af konflikterne.

Hvad får I med i bagagen?

  • Vi kan ikke love, at I kan slippe for at bumpe ind i besværlige personer efter foredraget! Men I lærer at holde jer fri af deres negative mønstre, så I lettere kan håndtere dem, uden de dræner jer for energi og efterlader jer frustreret.
  • I lærer at forstå, genkende og gå imod de mest typiske negative adfærdsmønstre, som kollegerne bruger mod jer og jeres beslutninger.
  • I lærer at håndtere de konfliktsituationer, der naturligt vil opstå mellem jer som medarbejdere bedst muligt - konsekvens gennem selvtillid.

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

LEO Pharma siger"Sebastian formår at nå tæt ind til den enkelte deltager - også i et større forum, og jeg vil vove den påstand, at alle får noget med hjem, både i form af praktisk værktøj, men også stof til eftertanke. Jeg vil udtrykke det meget enkelt, nemlig: "at der bliver højere til loftet, når Sebastian har givet af sin viden. Jeg kan kun anbefale ham til andre".
Se flere udtalelser

Kontakt os
Ring på 33 11 44 22 eller udfyld formularen til højre og hvordan dette foredrag om konflikthåndtering kan hjælpe jer med at forebygge og håndtere konflikter.

Send en forespørgsel

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked