DA / EN

Elite-lederen (internat)

Icon

VISDOM I LEDELSEN

Dette 5-dages seminar, som er meget proces-orienteret, henvender sig til administrerende direktører og vice-direktører, der har nogen års erfaring fra ledelse. 

Seminaret udbydes som et åbent seminar dvs., at hvert hold består af ca. 5 personer fra forskellige virksomheder. Fra du tilmelder dig og til, at selve seminaret bliver afholdt, kan der gå op til 8 måneder førend vi har samlet et hold. 

Forud for seminaret interviewes deltagerne af Sebastian Nybo. Interviewene varer ca. 3 timer, og på baggrund af dette udarbejder Sebastian Nybo en personlig ressource-profil, som viser de forskellige personlige aspekter, som det kunne være interessant at arbejde videre med. De 3 timers interview samt profilen koster kr. 13.400,00. 

Da hvert seminar er bygget op om de personer der deltager, hvorved seminarerne bliver individuelt tilrettelagt, kan der ikke gives en generel beskrivelse af, hvad det enkelte internat kommer til at indeholde. 

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe og aftale et telefonmøde med Sebastian Nybo, der vil kunne besvare dine spørgsmål i detaljer.
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked