DA / EN

På sporet af det etiske menneske

Icon

På sporet af det etiske menneske

En bog om menneskets unikke potentiale og det valg den enkelte kan gøre for at skabe en bæredygtig fremtid.

Kom med tilbage til menneskets oprindelse og bliv guidet gennem vores historie. Det gør det helt tydeligt, hvor meget vores tilstedeværelse på jorden egentlig betyder - på godt og ondt.

Hvorfor er det gået som det er? Hvordan står det til lige nu - og hvad gør vi ved det? Vi kan lære af historien - selv om det ikke altid virker sådan. Bogen går bag om de kulturelle forskelle og søger at uddrage essens af det at være et etisk menneske. Sebastian Nybo har til det formål hentet inspiration, klarhed og dybde i et langt interview han har haft med H.H. Dalai Lama - en af vor tids etiske rollemodeller.


Udtalelser om bogen

En vigtig bog
“På sporet af det etiske menneske” er en vigtig bog netop nu... dens budskab om at etikken ikke kan gradbøjes, at hvert enkelt menneske må tage stilling og ansvar i en verden, der dag for dag tegner mere kaotisk og uforudsigelig ... gør bogen til et “must” for alle der interesserer sig for, hvordan vi får udviklet et nyt værdisæt til at imødegå klimaændringer, finanskrise, krig og dysfunktionel handel...og modet til at behandle hinanden med respekt og værdighed ...!

Christian Have, Have PR og Kommunikation

En bog der kalder på det bedste i os 
”Sebastian Nybo taler til det bedste i os, til vores potentiale, til vores storhed - når han minder os om det etiske ansvar vi bærer for hinanden og ikke mindst for klode, der er under et så massivt pres. Bogen - som er et kærligt opråb til os - er bredt funderet, velargumenteret og tilbyder konkrete og anvendelige etiske handlemåder for os alle uanset om vi er ledere, virksomhedsejere eller arbejdstager. Den er til os alle som verdensborgere” 

Charlotte Mandrup, Ledelsesrådgiver og forfatter


En meget værdifuld bog
”På sporet af det etiske menneske” er en meget værdifuld bog om etik - og ikke kun i et alment menneskeligt perspektiv, men også specifikt for ledere, virksomhedsejere og arbejdstagere. En bog om en bæredygtig fremtid, hvor erhvervslivet spiller en central rolle, men hvor hver enkelt af os må tage ansvar for det, vi hver især kan gøre - et meget vigtigt budskab - og så netop nu!

Steen Hildebrandt, professor, forfatter og ph.d
På sporet af det etiske menneske DKK 249,95

Sebastian Nybo har som den første dansker ført nogle lange samtaler med Hans Hellighed Dalai Lama med henblik på en bogudgivelse om etik og ansvar i verden - fra enkeltperson ti...

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked