DA / EN

Sådan håndterer du besværlige personer

Icon

Sådan håndterer du besværlige personer

Bogen indeholder teoretiske modeller, konkrete værktøjer og 12 års praktiske erfaringer opsummeret i en række ‘DE VIRKER RÅD’ som bl.a. er hentet fra SEB Gruppens konflikthåndteringskoncept ‘Sådan håndterer du besværlige personer’. Gennem en række øvelser vil du lære at bedømme forskellige konfliktsituationer, så du kan vurdere, om du står over for en konflikt der kan løses, eller om det er nytteløst og derfor ikke værd at bruge energi på.

Undervejs bliver du udrustet med en række redskaber og metoder, der gør dig bedre til at håndtere de forskellige besværlige personer, du uvægerligt vil møde. Det hjælper at øve sig derhjemme i stuen eller i toget på vej hjem fra arbejde, og derfor har jeg lavet øvelser undervejs. De er designet efter trin for trin- princippet, og derfor anbefaler jeg dig at løse dem i den rækkefølge, de kommer. På den måde opnår du det bedste og mest solide fundament.


Udtalelser om bogen

Læs den og bliv en professionel i konflikttackling
"Bogen indeholder en lang række effektfulde redskaber og metoder til at håndtere konflikter. Man lærer at identificere konflikter, inden de bryder ud i lys lue, og at tackle dem så professionelt som muligt. Øvelserne skaber nyttige refleksioner og øger selvindsigten, så det bliver lettere at arbejde proaktivt i konfliktsammenhænge - hvilket i dag er en central kompetence i joblivet.

Marie Raavig, Skattedirektør, SKAT Nordsjælland


Sådan skal det gøres
Sebastian Nybo er kommet med en bog, der ikke bare gør det overskueligt og muligt at tackle vanskelige personer på en god måde men som samtidig giver læseren et godt indblik i sin egen adfærd - og det er altid lærerigt. Med humor og glimt i øjet formår han at komme omkring et stort og vanskeligt emne på en både morsom og fagligt kompetent måde. Læs den!

Peter Friis, Country Director, Google Danmark
Sådan håndterer du besværlige personer DKK 299,95
Besværlige personer. Vi kender dem alle sammen. De kan være utrolig tidskrævende. Og vi kommer ikke uden om dem. Men vi kan lære at tackle dem konstruktivt, så de ikke dr...
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked