Arbejdsglæde

Få styr på arbejdsglæden i din virksomhed.

Er du og dine medarbejdere i virksomheden glade for at gå på arbejde? På denne side finder du en oversigt over alle foredrag, kurser og rådgivningstilbud, som omhandler arbejdsglæde. Sebastian Nybo har mere end 30 års erfaring med at undervise medarbejdere og ledere. Han giver jer redskaber og inspiration til, hvordan man øger arbejdsglæden og trivslen i virksomheder. Få nye perspektiver, fornyet indsigt og vitalitet, som vil kunne bidrage til større glæde, trivsel og motivation blandt de dig og dine ansatte.

De fleste bruger størstedelen af tiden i hverdagen på arbejdspladsen, og derfor er det vigtigt, at man er glad og trives med at gå på arbejde. Arbejdsglæden, eller manglen herpå, har ikke kun betydning for den enkelte medarbejder, men også for hele virksomheden. Glade medarbejder vil bidrage til at skabe en god stemning på arbejdspladsen, hvilket kan have en smittende effekt på kollegaer og den generelle trivsel på arbejdspladsen. Arbejdsglæde vil føre til mere produktive, engagerede og motiverede medarbejdere, og det kan have betydning for sygefraværet i virksomheden.

Men hvad er arbejdsglæde egentlig? Arbejdsglæde er en individuel størrelse, da vi drives af og samler energi ved forskellige ting, og vi oplever situationer forskelligt. Det er derfor forskelligt fra person til person, hvad der skaber arbejdsglæde, men det hænger unægteligt sammen med den følelse, man får, når man er på job, tænker på ens job og udfører ens arbejdsopgaver. Det kan blandt andet være i forbindelse med, om man føler, at man er god til det, man laver, om det er meningsfyldt og graden af medbestemmelse, anerkendelse og ros i forbindelse med udførte arbejdsopgaver. Det kan også være i forbindelse med det sociale liv på arbejdspladsen og ens relationer til kollegaer og ledelse, som kan have stor betydning for ens arbejdsglæde.

Deltag i et af foredragene eller kurserne, eller få rådgivning til, hvordan du styrker arbejdsglæden blandt dig og dine ansatte.

Foredrag

Arbejdsglæde

Energi til det hele og mere til

Effektiv konflikthåndtering

Sådan håndterer du besværlige personer

High Performance kultur

Kunsten at skabe excellente resultater igen og igen og igen

High Performance Team

Dynamisk Teamledelse - nøglen til både lønsomhed og trivsel

Optimal kommunikation

Det er ikke det du siger – det er måden, du siger det på!

Kurser

High performance gennem teambuilding

Optimer teamsamarbejdet og skab både trivsel og topresultater

Sådan håndterer du besværlige personer

Konkret og praktisk guide til at tackle konflikter

Trivsel – er noget vi er sammen om

Fokus på arbejdsglæde i en udfordrende tid

Rådgivning

Klimaanalyse – psykisk arbejdsmiljø

Få et klart billede af de faktiske forhold

Talentmanagement

Frisæt organisationens talenter

Kontakt

Origo – en del af SEB Gruppen A/S
Center for Meningsfuld SamSkabelse
August Bournonvilles Passage 1,
1055 København, Danmark

Telefon: +45 33 11 44 22
Mail: sn@sebgruppen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Center for meningsfuld samskabelse 2021 © All Rights Reserved.