Forandringer i organisationer

Bliv klogere på forandringer i organisationer

Vil du gerne blive bedre i stand til håndtere, planlægge og forankre små som store forandringer i organisationen? Sebastian Nybo tilbyder både foredrag, kurser og rådgivning inden for forandringsprocesser.

Du finder en oversigt over alle de forskellige tilbud med forandring som omdrejningspunkt på denne side. Det kan hjælpe jer i virksomheden eller organisationen med at blive klædt bedst muligt på i forhold til de gennemgribende forandringer, I står over for.

Organisationer i forandring

Forandringsprocesser

Der er mange mekanismer på spil, når det gælder forandringsprocesser. Forandringer i en virksomhed kan være vanskelige, men også nødvendige. I og med verden omkring os er i konstant forandring, er vi nødt til at følge med og tilpasse os. Oftest vil det være en fordel, hvis man formål at skabe en glidende overgang, når man gennemgår forandringer.

Men hvad er en forandringsproces? Det kan for eksempel være alt lige fra nye målsætninger, nye arbejdsopgaver, nye ledere, en ny virksomhedssammenlægning eller et nyt IT-system. Forandringer har ligeledes stor betydning for vores mindset og følelser.

Forandringsproces og forandringsparathed hos medarbejdere

Organisationer i forandring

Som mennesker reagerer vi forskelligt på forandringer. Forandring i organisationer kan ramme hårdt, hvis ikke man er forberedt, og overgangen kan blive både mere omstændelig og besværlig, end den nødvendigvis behøver. 

Nogle organisationer i forandring vil opleve en vis forandringsmodstand. Der er nemlig mange mennesker, som er bange for forandring, da det betyder noget nyt og ukendt.

Forandringsparathed hos medarbejdere

Ved at deltage i et af tilbuddene får du og dine kolleger eller medarbejdere en øget forandringsparathed, og Sebastian Nybo kan hjælpe jer med at håndtere forandring og gøre forandringsprocessen så glidende, skånsom og konstruktiv som muligt. Forandringsparathed hos medarbejdere er netop den start, der ofte skal til for, at I med succes kan bygge bro mellem det gamle og det nye. Hvis I står over for en forandring, kan I gøre det til en succes med hjælp fra Sebastian Nybo.

Foredrag

Forandringsledelse

Når medarbejderne tager ansvar for helheden

Forberedt på forandring

Sådan bliver I Forberedt på Forandringer

Kurser

Den lønsomme forandring

Få et effektivt ledelsesværktøj der giver dig overblik over forandringsprocesser

Succesfuld sammensmeltning

Udnyt sammensmeltningen til at skabe synergi samt at få ryddet ud.

Rådgivning

Talentmanagement

Frisæt organisationens talenter

Turn around proces

Vores unikke kernekompetence