Forandringsledelse

Bliv klogere på din rolle som leder i organisatoriske forandringer

Forandringsledelse er især vigtigt, hvis du og dine medarbejdere står overfor en større forandring.  i form af for eksempel organisationsændringer eller en sammenlægning med en anden virksomhed. Sebastian Nybo kan hjælpe jer med forandringsledelse og forandringskommunikation via:

Nederst på siden finder du et overblik over alle tilbud, og inde på hver side finder du en kontaktformular, hvor du kan booke og sende en forespørgsel.

Forandringsledelse

Hvad er forandringsledelse?

Men hvad er forandringsledelse egentlig? Det simple svar er, at det er lederens håndteringen af de faglige såvel som menneskelige forandringer. Ansvaret for forandringer er et vilkår for langt de fleste ledere, og forandringsledelse handler om at lede forandringsprocesser i en organisation fra start til slut. Den lidt mere komplekse definition på forandringsledelse er, at det er brugen af den nødvendige viden, kompetencer, metoder og værktøjer, der skal føre medarbejdere fra den nuværende situation til en fremtidig situation og samtidig sikre, at man opnår de virksomhedens mål og ønsker om forandring.

Hør Sebastian Nybo forklare om forandringsparathed i ovenstående video.

Hvorfor er forandringsledelse vigtigt?

Både store og små ændringer i en virksomhed kan have store konsekvenser for dine medarbejderes ve og vel, og det kan i sidste ende have en negativ effekt på virksomhedens overordnede produktivitet og lønsomhed. 

Forandringsledelse handler om, at man får gjort op med frygten for det ukendte, og om at gøre den enkelte medarbejder velinformeret og klar til forandringen. Ved at have fokus på medarbejderne i virksomheden, kan du opnå et bedre resultat på lang sigt, da medarbejderne vil være klædt bedre på til at kunne klare sig igennem forandringen i virksomheden.

Organisationsændringer og forandringsledelse

Sebastian Nybo vil kunne hjælpe dig som leder med at implementere forandringer og samtidig håndtere de menneskelige aspekter som forandringen vedrører. Deltag i et af tilbuddene og bliv klogere på, hvordan du griber organisationsændringer og forandringsledelse an. Kurserne kan enten være åbne eller interne, men I har også mulighed for at få Sebastian Nybo tilknyttet som rådgiver. Du finder en oversigt over alle tilbuddene omhandlende forandringsledelse på denne side.

Foredrag

Forandringsledelse

Når medarbejderne tager ansvar for helheden

Forberedt på forandring

Sådan bliver I Forberedt på Forandringer

Kurser

Den lønsomme forandring

Få et effektivt ledelsesværktøj der giver dig overblik over forandringsprocesser

Succesfuld sammensmeltning

Udnyt sammensmeltningen til at skabe synergi samt at få ryddet ud.

Rådgivning

Talentmanagement

Frisæt organisationens talenter

Turn around proces

Vores unikke kernekompetence