Kommunikationsprocesser

Skab en sund kommunikation i virksomheden.

Hvordan oplever I kommunikationen i virksomheden eller organisationen? På denne side finder du en oversigt over alle foredrag, kurser og rådgivning vedrørende kommunikation og kommunikationsteorier.

Sebastian Nybo har mere end 30 års erfaring med at undervise medarbejdere og ledere. Han giver jer redskaber og inspiration til, hvordan I skaber en velfungerende kommunikation, og hvordan I undgår misforståelser og konflikter.

Få nye perspektiver, fornyet indsigt og vitalitet, som vil kunne bidrage til at styrke kommunikationen i jeres virksomhed.

Kommunikationsprocesser i virksomheder

Sund kommunikation i virksomheden

Kommunikation er en uundgåelig del af vores liv og arbejdsrelaterede relationer. Vi deltager dagligt i mange forskellige former for kommunikation både verbalt, non-verbalt, bevidst og ubevidst. En velfungerende og sund kommunikation vil bidrage til, at I undgår misforståelser og går galt af hinanden, og det er grundlaget for gode samarbejder, godt sammenhold og arbejdsglæde. En dårlig kommunikation kan have betydning for stemningen i virksomheden, og det kan ligeledes have betydning for effektiviteten og resultaterne. Derfor er der mange grunde til at arbejde strategisk med kommunikationen i virksomheder og organisationer.

Det har nemlig stor betydning, hvordan ting bliver kommunikeret. Af og til kan der opstå misforståelser, hvor det sagte ikke er det mente. Hvis man ønsker en mere optimal kommunikation, bør man opbygge en bevidsthed omkring måden, hvorpå man kommunikerer og siger tingene. På den måde kan man skabe en dialog, uden det nødvendigvis bliver til en diskussion.

Strategisk kommunikation og organisation

Men hvordan skaber man bedre kommunikationsprocesser, og hvordan arbejder man med at skabe en sund kommunikation, der i praksis forbedres?

Der er flere måder, hvorpå man kan gøre kommunikationen mere strategisk med henblik på at opnå en mere optimal kommunikation. Se videoen, hvor Sebastian Nybo forklarer om optimal kommunikation.

Deltag i et kommunikation foredrag, kursus i kommunikation eller få rådgivning til, hvordan I skaber en velfungerende kommunikation i virksomheden eller organisationen og undgå konflikter. Tilbuddene er for jer, der ønsker at arbejde strategisk med kommunikation og mangler hjælp til at forbedre kommunikationen i praksis.

Foredrag

Effektiv konflikthåndtering

Sådan håndterer du besværlige personer

High Performance kultur

Kunsten at skabe excellente resultater igen og igen og igen

High Performance Team

Dynamisk Teamledelse - nøglen til både lønsomhed og trivsel

Optimal kommunikation

Det er ikke det du siger – det er måden, du siger det på!

Kurser

Følelsesmæssig intelligens

Når relationer er vigtige for samarbejdet

High performance gennem teambuilding

Optimer teamsamarbejdet og skab både trivsel og topresultater

Konfliktfri ledelse

Sådan opnår du effektiv konflikthåndtering i ledelse

Optimal lederkommunikation

Sådan får du sagt det, du mener

Præsentationsteknik

Sådan brænder du igennem med dit budskab

Sådan håndterer du besværlige personer

Konkret og praktisk guide til at tackle konflikter

Ultimativ præsentationsteknik

Gennemslagskraft på konferenceniveau

Rådgivning

Klimaanalyse – psykisk arbejdsmiljø

Få et klart billede af de faktiske forhold

Organisationsudvikling og implementering

Succesfuld forandring i organisationen

TICS – Brand building

Total Image Control System skaber overblik