Foredrag om ledelse

Deltag i et foredrag om ledelse og styrk dit lederskab.

Kunne du tænke dig fornyet indsigt og opdateret viden inden for ledelse? På denne side finder du en oversigt over alle foredrag, som handler om ledelse. 

De afholdes af Sebastian Nybo, som har mere end 30 års erfaring inden for feltet, og hans foredrag vil både er både inspirerende, lærerige og sjove. 

Få både råd og redskaber til at tackle de mange udfordringer, der er forbundet med at være leder i en virksomhed eller organisation. Nederst på siden finder du en oversigt over alle foredrag om ledelse. Klik ind på det enkelte foredrag for at sende en forespørgsel.

Foredrag om arbejdsglæde med Sebastian Nybo

Foredrag

Creactive leadership

Det kræver mod at bryde med fortiden – men dumhed ikke at gøre det

Dynamisk ledelse

Fremtidens ledelse er dynamisk – er du?

Forandringsledelse

Når medarbejderne tager ansvar for helheden

Intuitiv ledelse

Intuition - evnen til at navigere i komplekse systemer

Kulturbaseret ledelse

Når du ikke er der er det kulturen der leder

Strategisk ledelse

Brug alle dine intelligenser og opnå fuld effekt af dit lederskab

Talentmanagement

En bevidst strategi, der baner vejen til øget lønsomhed

Værdibaseret ledelse

Skab et solidt fundament med klare værdier

Styrk dit lederskab

Ledelse handler både om at lave strategier, udvikle organisationen og lede medarbejderne. En leder skal være i stand til at skabe positive resultater, sikre økonomien i virksomheden og guide medarbejderne i den rigtige retning. Det handler i stor grad om at få det meste ud af både medarbejderne og dig selv med henblik på at nå virksomhedens mål og samtidig sikre trivsel og et sundt arbejdsmiljø.

Der findes forskellige slags ledelsesstile, og der er forskellige måder at lede. Det kan være udfordrende at finde sig til rette i lederrollen, da det stiller krav til dine evner til blandt andet at lytte, motivere, prioritere og træffe beslutninger. Ledelse er et omdiskuteret emne og et emne, der ofte kommer ny viden inden for. Hvad der måske blev anset for at være den rette måde at lede på for et år tilbage, er ikke nødvendigvis den rette måde at gribe ledelse an på i dag.

Ledelse foredrag

Deltag i et ledelse foredrag

Sebastian Nybo tilbyder mange forskellige slags foredrag om ledelse. Hvis du gerne vil udvikle og styrke dit lederskab, eller bare blive opdateret inden for den nyeste viden vedrørende ledelse, er du velkommen til at booke et af foredragene på siden her. Ved at deltage i et af foredragene får du både praktiske og implementerbare redskaber, som kan bidrage til at styrke din rolle som leder.

Foredrag for små og store virksomheder

Sebastian Nybo har gennem mange år afholdt foredrag om ledelse for en lang række virksomheder og organisationer – både små og store. Han har gjort sig bemærket med sin unikke tilgang til ledelse, der både får deltagerne til at grine og samtidig giver dem dyb indsigt i, hvad det vil sige at være en god leder. Med et foredrag i ledelse får du som leder en fornyet indsigt i din rolle som leder, samt mulighed for at få svar på spørgsmål og udfordringer, du måtte have i din daglige ledelse.

Gennem sine foredrag formår Sebastian Nybo at tage komplekse problemstillinger helt nede i øjenhøjde og gøre dem forståelige og anvendelige for deltagerne. Han har en evne til at formidle tingene på en sådan måde, at de bliver lette at forstå og huske, selv om de omhandler komplekse emner. Et ledelsesforedrag med Sebastian Nybo kan tilpasses den enkelte virksomhed og de udfordringer, de står over for. Dette gør det nemmere at få mest muligt ud af foredraget, da det vil være skræddersyet til netop jeres virksomhed og de udfordringer, I står over for.

Derfor skal du booke et oplæg om ledelse

Der er mange gode grunde til at booke et oplæg om ledelse med Sebastian Nybo. For det første vil du som leder få fornyet indsigt og inspiration til din rolle og opgaver som leder.

Dette kan være med til at give dig nye ideer og perspektiver på, hvordan du kan løse de udfordringer, du står over for. Det kan være svært at finde tid til at tænke over disse ting i en travl hverdag, men ved at deltage i et foredrag kan du få en pause fra hverdagen og fokusere på at blive klogere på ledelse.

Foredrag om trivsel

Bliv opdateret på nye tendenser

Et oplæg om ledelse er desuden en god mulighed for at få opdatering på de nyeste tendenser inden for ledelse. Ledelse er et felt, der hele tiden udvikler sig, og ved at deltage i et foredrag kan du holde dig opdateret på de nyeste tendenser og få inspiration til, hvordan du kan anvende dem i din virksomhed. Du vil få mulighed for at se tingene fra nye vinkler og få ideer til, hvordan du kan løse eventuelle udfordringer, du står over for. Alt i alt er der mange gode grunde til at booke et foredrag om ledelse med Sebastian Nybo, der kan give dig fornyet indsigt og inspiration til din rolle som leder.

Interne og åbne foredrag om ledelse

Et foredrag om ledelse med Sebastian Nybo varierer i længde alt efter, hvilket foredrag I ønsker at booke. Typisk varer foredragene mellem 50 minutter og 1,5 time. Foredragene kan enten holdes internt og kan tilpasses jeres virksomheds aktuelle situation, eller det kan holdes åbent. Sidstnævnte kan være en god mulighed for at netværke med andre ledere og udveksle erfaringer og ideer. Det kan være svært at finde tid til at mødes med andre ledere i en travl hverdag, men ved at deltage i et foredrag har du mulighed for at møde andre ledere og udveksle viden og erfaringer med dem. Har du spørgsmål til nogle af foredragene, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.