Lederkursus

Tag på lederkursus og styrk din rolle som leder

Vil du styrke dit lederskab? På denne side finder du en oversigt over alle kurser indenfor ledelse afholdt af Sebastian Nybo. Med Sebastian Nybos ledelseskurser er du i trygge hænder, da han har 30 års erfaring med at undervise ledere. 

Du får en masse guldkorn på disse forskellige kurser, og der er masser af nyttig information at hente – uanset om du er ny i rollen som leder, eller om du har mange års erfaring som leder. Kurserne vil både give dig praktiske færdigheder og fornyet viden. Se alle lederkurser nederst på siden.

Tag på lederkursus

Find kurser indenfor ledelse

Ledere og ledelsesstile er forskellige, og det samme er virksomheder. God ledelse har stor betydning for virksomheden som helhed. Det omfatter blandt andet, at man er i stand til at guide og styre medarbejderne i den rigtige retning, og at man formår at skabe positive resultater og sikre økonomien i virksomheden. Hvis du deltager i et kursus i ledelse afholdt af den kompetente Sebastian Nybo, vil du kunne få nogle ledelsesværktøjer, som vil kunne styrke din vigtige rolle som leder.

Book et kursus i ledelse

Book et kursus i ledelse

Et af Sebastian Nybos specialistområder er netop inden for ledelse. Der er forskellige slags ledelseskurser at vælge imellem som for eksempel: ”Dynamisk teamledelse”, ”Konfliktfri ledelse” og ”Optimal lederkommunikation”. Ved at deltage i et ledelseskursus får du både praktiske og implementerbare redskaber til at udvikle din ledelsesstil. 

Med et lederkursus bliver du godt rustet til at kunne drive din virksomhed på den bedst mulige måde og i den rigtige retning. Det vil sige, at det er en blanding af best practice, og hvad der er bedst egnet i forhold til din ledelsesstil og din virksomhed. Deltag i et ledelseskursus og bliv klogere på, hvordan dit lederskab kan forbedres i praksis, så det er til gavn for både virksomheden såvel som for medarbejderne og dig selv som leder. Find også et lederkursus for nye ledere.

Kurser

Den lønsomme forandring

Få et effektivt ledelsesværktøj der giver dig overblik over forandringsprocesser

Det indre lederskab

Nøglen til øget medansvarlighed på arbejdsmarkedet

Dynamisk teamledelse

Få både i pose og sæk

God ledelse – også i modvind

Når ledelse skaber ro midt i krisen

Interkulturel ledelse

Bedre kulturforståelse sikrer optimale resultater

Kompetence i magtens centrum

CSR er mere end pæne ord

Konfliktfri ledelse

Sådan opnår du effektiv konflikthåndtering i ledelse

Ledelsesakademi

Sammenhængskraft i lederskabet

Meditation for ledere

Et effektivt værktøj i lederens hverdag

Optimal lederkommunikation

Sådan får du sagt det, du mener

Talentworkshop

Ledergruppe udvikling - workshop