Ledelsesrådgivning

Få ledelsesrådgivning eller ledercoaching og styrk din rolle som leder.

Ledercoaching der virker

Er du interesseret i at samarbejde med en dygtig ledercoach og få professionel ledelsesrådgivning? På denne side finder du en oversigt over vores tilbud inden for ledelsesrådgivning. 

Sebastian Nybo tilbyder at give dig indsigt i sin betydelige erfaring, som han har oparbejdet over 30 år som rådgiver af organisationer og virksomheder. Som ledelsescoach vil han se på din virksomhed, og på dig som leder, og give dig mulighed for at modtage ledelsesrådgivning, som vil gøre dig til den leder, du gerne vil være.

Billede af ledelsesrådgivning

Få professionel ledelsesrådgivning

Som leder er det dig, der står i front og dig, der skal træffe mange af de svære beslutninger. Det er også dig, der skal tage dig af dine medarbejderes trivsel og arbejdsglæde. Der stilles i det hele taget flere og flere krav til ledelse og dig som leder, og de handler ikke alle sammen om selve din virksomhed. Til gengæld har måden, du løser de fleste opgaver på en både direkte og indirekte indflydelse på din virksomheds resultater og trivsel. Derfor kan det være godt at have nogen udefra at sparre med, for eksempel via ledelsesrådgivning, så du kan blive bedre rustet til at træffe vigtige beslutninger til gavn for din virksomhed.

Billede af ledelsescoaching

Ledercoaching der virker

Ledelsescoaching er en del af det Sebastian Nybo gør, og som giver gode resultater for de organisationer og virksomheder, han arbejder med. 

Ofte coacher Sebastian ledere af virksomheder i en forandringsproces, men det kan også være, at den enkelte leder har brug for rådgivning og sparring på, hvordan de kan håndtere virksomheden og medarbejderne bedst muligt til dagligt.

Gør dine ledervisioner til virkelighed

Som ledercoach giver Sebastian Nybo dig mulighed for at se dit lederskab fra nye vinkler, og han inspirerer dig til at tage nye redskaber i brug i dit lederskab. Det er målet, at du blandt andet skal blive bedre til at finde og udnytte det menneskelige potentiale i alle dine medarbejdere, så også medarbejderen føler at de udvikler sig på arbejdspladsen. Sebastian Nybo faciliterer med sin ledelsesrådgivning, at dine visioner som leder kan blive gjort til virkelighed. Han tilbyder yderligere foredrag om ledelse, og du har mulighed for at komme på lederkursus.

Rådgivning

Dynamisk lederdialog

Praksisnær lederudvikling

Organisationsudvikling og implementering

Succesfuld forandring i organisationen

Prime Leadership Consultancy

Opnå fuld effekt af dit lederskab

Talentmanagement

Frisæt organisationens talenter

Værdikodeks-baseret aflønning

Professionelt belønningssystem animerer til top resultater