Foredrag om teambuilding

Et foredrag om teambuilding kan bidrage til styrke relationerne og forbedre sammenholdet i teamet

Vil du med til foredrag om teambuilding? Når du investerer i at styrke sammenholdet mellem de ansatte i din virksomhed, kan du glæde dig over, at det ikke blot er det sociale liv i virksomheden, der har gavn af det. 

Teambuilding har mange fordele og kan være til gavn for både medarbejdernes trivsel, lønsomhed og i sidste ende også for virksomhedens bundlinje. Nederst på siden kan du finde en oversigt over vores foredrag om teambuilding. Klik ind på de enkelte tilbud for at læse nærmere og sende en forespørgsel

Foredrag om teambuilding

Få et tilpasset foredrag om teambuilding

Teambuilding foredrag er en god start, hvis du er nysgerrig på at vide meget mere om, hvad teambuilding egentlig indebærer, og hvad fordelene er ved teambuilding. Uanset om I vælger et eksternt firma til at stå for den praktiske teambuilding, eller om I afholder det selv, er Sebastian Nybo en specialist inden for det sociale samspil, der er mellem ansatte i en virksomhed. Både små og store virksomheder kan have glæde af at arbejde med teambuilding og dermed også et teambuilding foredrag. 

Foredrag om teambuilding giver dig og dine ansatte en grundig introduktion til teambuilding, og I er herefter udstyret med gode værktøjer til at kunne gøre effektiv brug af teambuilding i jeres virksomhed. De tilgængelige teambuilding foredrag, har I mulighed for at få tilpasset til netop jeres virksomhed, så du, dine medarbejdere og kolleger får det mest optimale udbytte af foredraget. Sebastian Nybo tilbyder yderligere teambuilding kurser.

Deltag i et teambuilding foredrag

Sebastian Nybo har arbejdet med formidling i mere end 30 år, og han er både nærværende, informativ og humoristisk. Hans foredrag om teambuilding gør et stærkt indtryk på deltagerne, og de oplever tit at blive overrasket på den positive måde. Alle Sebastian Nybos foredrag om teambuilding går ud på, at I, med de rette værktøjer og den rette viden, kan få glæde af teambuilding og dermed øge jeres emotionelle intelligens. 

Foredrag

Arbejdsglæde

Energi til det hele og mere til

Effektiv konflikthåndtering

Sådan håndterer du besværlige personer

High Performance kultur

Kunsten at skabe excellente resultater igen og igen og igen

High Performance Team

Dynamisk Teamledelse - nøglen til både lønsomhed og trivsel