Foredrag

Arbejdsglæde

Energi til det hele og mere til

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

Det overrasker ikke nogen, at de arbejdsmiljøer, der er præget af arbejdsglæde også er dem, der præsterer de bedste resultater. Men at de samtidigt er dem, der hurtigst og nemmest omstiller sig i forandringsprocesser og desuden er mest modstandsdygtige overfor modstand fra omgivelserne, kan godt overraske nogle. Vil I også indvies i den hemmelighed? Så deltag i dette foredrag om arbejdsglæde.

Hvorfor booke dette foredrag om arbejdsglæde?

Sæt skub i arbejdsglæden med et foredrag, der er et livsbekræftende WakeUpCall til alle, der gerne vil undgå at spilde arbejdsdagen med tristhed, bekymringer og tungsind. De fleste ved godt, at negativitet og sortsyn kan dræne al energi og aktivitet ud af en gruppe – men det er de færreste der ved, hvad de skal gøre ved det.

Hvad får I med i bagagen:

  • I lærer at skabe balance i energisystemet
  • I lærer at disponere jeres energiressourcer og derved slippe fri af den negative spiral og “ryste pelsen” og komme videre
  • I lærer at sætte den positive bevægelse i gang med jeres energi
  • Foredraget giver jer samtidig en række værktøjer til at ændre negative tankemønstre, til muligheder fyldt af ny energi og overskud – også når alt er under konstant forandring

Foredraget om arbejdsglæde kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejdere.

Faxe Kommune siger

“Jeg har gennem det sidste år haft et utroligt godt samarbejde med SEB Gruppen omkring forbedring af trivslen i dele af min forvaltning. Trivslen var i foråret 2010 en stor udfordring i administrationen under Teknik og Miljø. SEB Gruppen blev kontaktet for at hjælpe os med en forbedring af og en retningslinje for et kontinuerligt fokus på trivslen.
Vi gennemførte interviewrunder med alle medarbejdere og ledere for at få en diagnose af udfordringerne med trivslen. Der blev sat mål og retning for arbejdet, og der blev gennemført organisatoriske forandringer og taget hul på de forhold, der var nævnt i SEB Gruppens afrapportering. Det har været et langt forløb at få vendt trivslen fra et negativt fokus til et nu fremadrettet fokus, men jeg har klart oplevet, at Sebastian og SEB Gruppen har været en meget vigtig og kompetent samarbejdspartner for alle involverede. Sebastian har formået at sætte et klart sprog på udfordringerne og holde fokus på processen også i hektiske perioder undervejs. SEB Gruppen har formået at have teoretiske og praktiske tilgange til arbejdet til glæde for alle i organisationen. Jeg er ikke i tvivl om, at Sebastian har været en vigtig brik i den forbedrede trivsel, der opleves i forvaltningen – både som sparringspartner og facilitator på denne trivselsproces. Jeg vil klart i andre tilsvarende situationer og projekter henvende mig til Sebastian for sparring og vejledning i fremtiden.”
Thomas Eriksen, Direktør
Faxe Kommune, Teknik og Miljø
Afspil video

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

  • Hvorfor humor er fremmende for din livskvalitet – ny forskning giver svaret
  • Hvordan kan du bryde øv-agtigheden – uden at blive et happy-head
  • Sådan skaber du balance i de 4 vitale energicentre og får overskud
  • Få styr på spildtiden og vend den til foretagsomhed

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.