Foredrag

Creactive leadership

Det kræver mod at bryde med fortiden – men dumhed ikke at gøre det

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

Det er gået op for langt de fleste ledere, at forandringstempoet kun vil stige. Men at den fjerde industrielle revolution kun lige er begyndt – er der ikke mange der helt har forstået. The Internet of Things, kunstig intelligens og wearables er NU… og ca. 65% af de børn der begynder i skolen i dag vil bestride job der ikke eksisterer i dag – (World Economic Forum). Disruptive innovation er ikke et begreb – det er en realitet – og med eksempler som Nokia, Netflex, AirBnB og TDC´s Gule sider er der ikke meget at være i tvivl om. 

Derfor kan de fleste også blive enige om, at kreativitet, nytænkning og forandringsparathed er vigtige parametre for enhver organisation. 

Men hvor i hjernen sidder Innovationen? Hvordan udvikles den? Hvad kan du som leder gøre for at frigøre og forbedre den?

Hvorfor booke dette foredrag?

Det at kunne fremme medarbejdernes kreativitet bliver et centralt element i det moderne lederskab. Det er lederens opgave at skabe og understøtte et arbejdsmiljø, hvor nytænkning og forandringsvillighed er i højsædet. Ny vækst kommer ikke fra gentagelse af gamle mønstre. Det er ikke nok at kunne sige “Blue Ocean Strategy” eller ”Outside of The Box”. Der skal reelle ændringer i de daglige arbejdsprocesser samt et innovationsfremmende lederskab til, hvis man virkelig vil se fremgang i organisationens evne til at tænke banebrydende nyt.

Foredragsholder, Erhvervspsykologisk Rådgiver og Forfatter Sebastian Nybo har undersøgt de psykologiske faktorer, der fremmer menneskets evne til at være radikal innovativ under forandringsprocesser. Han er kommet til det meget interessante resultat, at “Alle mennesker er geniale – de fleste har bare glemt det”. Som ekspert i forandringspsykologi giver han sit bud på de egenskaber, du som leder skal fremme hos dig selv for at kunne stimulere dine medarbejderes kreativitet.

Det ligger i mange menneskers kulturelle grundoverbevisninger at forsøge at undgå enhver form for trussel. Det være sig fysisk, økonomisk eller relationsorienteret. Denne søgen efter tryghed kan udvikle sig til en massiv bremseklods under forandringsvilligheden. Sebastian Nybo gør op med den tryghedssøgende medarbejder og giver en række konkrete ledelsesværktøjer, så du kan understøtte fremtidens tillidsmættede, modige og kreative medarbejdere.

Hvad får I med i bagagen:

  • Hvor innovativt er mennesket egentligt – hjerneforskningen giver et forbavsende svar
  • Den moderne leder er værdifuld at blive ledet af – er du?
  • Sådan sikres succesfulde innovationsprocesser – undgå de klassiske faldgruber.
  • Fremtidens organisationskultur understøtter radikal innovation – lær hvordan
  • Lederen som dynamoen for organisationens talentudvikling

Foredraget er for alle i virksomheden men kan vinkles, så det målrettes en særlig gruppe som f.eks. udviklingsafdelingen, HR eller ledere.

Og husk: 

”Det kan godt være klogt selv om det er sjovt”

De siger det alle sammen. Vi skal leve af at være kreative. Kreativitet er det råstof, der skal give os de konkurrencemæssige fordele, vi har brug for i det globaliserede verdenssamfund. Men hvorfor har vi udformet et uddannelsessystem, der er kreativitetshæmmende? Og hvorfor har vi så en erhvervsstruktur, der premierer konformitet? Set ud fra et evolutionsmæssigt synspunkt, hvorfor er vi så blevet udstyret med en række forskellige intelligenser? Fordi det giver de optimale betingelser for nyudvikling. Det er igennem vores evne til at skabe synergi og radikal innovation, at vi skaber fundamentet for en bæredygtig fremtid.

“En tanke eller idé, der ikke fra begyndelsen virker absurd, er ikke bæredygtig.” – Albert Einstein

Afspil video

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

  • Mod til at bryde med fortiden
  • Kreativitet er ikke tryllestøv, men bevidst arbejde
  • Forstå de dybere læringsloop bag de kreative processer

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.