Foredrag

Forberedt på forandring

Sådan bliver I Forberedt på Forandringer

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

Der findes masser af myter om, hvad der sker, når mennesker gennemgår en forandringsproces. Dette foredrag om forandringer i organisationer gør op med dem – og samtidig udfordrer jeres hidtidige opfattelse af verden.

Hvorfor booke dette foredrag?

At mennesker reagerer ekstremt forskelligt i forandringssituationer er en kendt sag, men hvad kan man som individ, og i særdeleshed som kollega, gøre for at afhjælpe nogle af udfordringerne? Dette foredrag lægger netop vægt på de centrale reaktioner, vi mennesker typisk har, og giver både konkrete værktøjer og hands-on erfaringer til brug for mulige løsninger.

Hvad får I med i bagagen:

 • I får konkrete værktøjer med hjem, så I kan håndtere de forandringer, som uundgåeligt er en del af en organisation i bevægelse
 • Viden om hvordan I kommer igennem de krævende omstillingsprocesser
 • I lærer at undgå at ”skygge” for hinanden 
 • Enkle teknikker, så I bliver forberedt på forandring

I mere end 30 år har Sebastian Nybo guidet virksomheder og organisationer optimalt igennem forandringsprocesser og han ved derfor at der er mange forskellige måder at møde forandringer på – men også at de kan inddeles i tre hoved kategorier: 

 • De neo-nostalgiske – det går alt for hurtigt 
 • De hyper-futuristiske – det kan kun gå for langsomt  
 • De balanceret realistiske – det meningsfulde fremskridt 

Hvis du kan genkende dig selv eller nogle af dine kollager i en af de to første typer – eller i det mindste godt vil indrømme at du – fra tid til anden – kan ”gæsteoptræde” i en af dem så kan det kun gå for langsomt med at få booket dette foredrag.

Foredraget er for alle i virksomheden men kan vinkles, så det målrettes en særlig gruppe som f.eks. HR, IT eller ledere.

Og husk:
”Det kan godt være klogt selv om det er sjovt”

Google siger

“Jeg har gennem de sidste 12 år haft fornøjelsen af at nyde godt af Sebastian Nybos kompetencer – både som foredragsholder og forandringsagent, fra sparringspartner til lederudvikler, og fra personlig udvikler til organisationsudvikler. Sebastian har tilført teoretisk-, praktisk- og ikke mindst handlingsorienteret action til mange af de store komplekse problemstillinger jeg har mødt i arbejdet med at etablere, udvikle og drive succesfulde forretninger. Sebastians indsigt er unik, men det er i fortolkningen og implementeringen at han for alvor viser sin unikke styrke. 
Han er intens nærværende og hans lige-frem natur er meget tillidsvækkende. Og så måden at gøre det uhåndgribelige håndfast. Han evner at dele uoverskuelige processer ned i deres kerneelementer, hvorfra arbejdet med transformation kan begynde.
Jeg er personligt ikke i tvivl om hvor jeg skal henvende mig når jeg savner perspektiv eller kompetent sparring!”

Peter Friis,
Vice President Google Northern Europe
Afspil video

Send en forespørgsel

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

 • Sådan træner vi vores naturlige forandringsintelligens
 • Hvordan takler I forandringerne som I ikke har bedt om?
 • De 4 NO NO´s i forandringer – det vi bare IKKE skal gøre!
 • Sådan spiller vi hinanden GO når forandringerne suser om ørene på os

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.