Foredrag

Slip talenterne løs

Og mærk løftet af motiverende kraft

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

Hver dag byder på masser af udfordringer – både på jobbet og derhjemme, og derfor er vores evne til at motivere os selv blevet en væsentlig egenskab.

Hvorfor booke dette foredrag?

På dette foredrag introduceres deltagerne til en grundforståelse for det unikke talentpotentiale, og en effektiv måde at frigøre det på. Deltagerne får med andre ord en indsigt i de skjulte ressourcer, der blot venter på at komme til udtryk. 

Det centrale element i den nye forståelse for det menneskelige potentiale er, at vi alle er unikke, og indeholder byggestenene til det geniale – sagt med andre ord: Vi begynder som originale og ender som kopier. Talenter, der ikke udnyttes, vil med tiden begynde at lave bøvl og vise sig som demotivation. Ethvert talent, der overdrives og kommer ud af balance, vil skabe en skyggeside. Når vi forstår at udnytte denne viden til at skabe ballast i vores personlighed vil vores måde at leve og arbejde på føles lettere og mindre konfliktskabende.

Hvad får i med i bagagen:

Under dette foredrag møder deltagerne den seneste research i holistisk psykologi – der giver et bud på, hvordan vi kan lære at anvende vores ressourcer og talenter i den optimale balance, der skaber flow og livsglæde. Deltagerne introduceres til forståelse for de 7 grundkvaliteter, der præger vores personlighed. Via en Gallup undersøgelse hvor 1,7 million mennesker deltog, ved vi, at mindre end 20% af både ledere og medarbejdere oplever at bruge deres talenter fuldt ud på jobbet – der ligger masser af uforløst energi og venter.

Dette foredrag giver deltagerne en mulighed for at anerkende deres eget unikke udgangspunkt – der er kun en vej………fremad! Dette foredrag er særligt velegnet for organisationer, der gerne vil give medarbejderne den oplevelse, at motivationens kilde indeholder et væld af vitalitet, dybde og passion, der bare venter på at……..gøre en forskel.

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

  • Forstå hvad der hæmmer og frisætter talent
  • Talent er ikke elitært og forbeholdt de få
  • Undgå at kopiere andres adfærd
  • Frigør dine egne iboende ressourcer

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.