Foredrag

Talentmanagement

En bevidst strategi, der baner vejen til øget lønsomhed

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

Når vi ser på de fleste moderne virksomheder, er der tre hoved indsatsområder, nemlig at øge effektiviteten, at kunne imødegå de markedsmæssige krav samt at skabe attraktive arbejdspladser, der kan tilgodese medarbejdernes krav om udvikling og trivsel.

Hvorfor booke dette foredrag?

For at kunne sikre fremtidens vækst, er det vigtigt at forstå, at de markedsmæssige ændringer kun vil øge presset på produkternes konkurrenceevne – og at effektiviteten i langt de fleste virksomheder er så høj, at de sidste procenter vil koste uforholdsmæssigt meget at indvinde – så det eneste vi kan forbedre markant er udnyttelsen af det menneskelige potentiale….og når det samtidig kan ske på en måde, der vitaliserer den enkelte medarbejder – så har du opskriften på TalentManagement.

Hvad får I med i bagagen:

Dette foredrag afdækker de fem basale krav til vækst, og skaber sammenhæng mellem talent, toppræstation, øget produktivitet og arbejdsglæde. Via en Gallup undersøgelse ved vi, at mindre end 20% af både ledere og medarbejdere oplever at få mulighed for at anvende deres fulde potentiale i arbejdet. Ledelse handler ikke udelukkende om nye produkter, nye markeder eller kontrol over kvalitet og budgetter. Det handler især om at skabe de arbejdsbetingelser, der skal til, for at den enkelte medarbejder kan frigøre sit talent og på den måde skabe fornyet motivation og vitalitet.

I en organisation hvor færre medarbejdere skal indfri større forventninger til både effektivitet og nytænkning – og hvor det at gå på arbejde er repetition skal der en helt ny ledelsestænkning til – TalentManagement.

“Talentet er som et brændeglas, der samler og forener de vidt adspredte stråler.”
Georg Brandes

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne. Dette foredrag er særligt for ledere, der er blevet opmærksomme på, at de “gamle værktøjer” som effektivitetsmåling, kvalitetssikring, markedsanalyse, pipelines og budget forecasts ikke alene kan sikre virksomhedens lønsomhed.

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

  • Forstå det unikke talentpotentiale i den enkelte
  • Fra elitær forståelse til konkrete værktøjer
  • Styrkebaseret ledelse fordrer at man kender sine styrker

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.