Foredrag

Vejen til det globale marked

Interkulturel forskellighed skaber nye muligheder

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

“At rejse er at leve” – er et af de berømte H.C. Andersen citater og det har han ret i. At kunne lade sig inspirere af andre kulturer og traditioner åbner et gigantisk mulighedsfelt for de virksomheder der evner at indgå i respektfuld samklang.

Hvorfor booke dette foredrag?

Danmark går glip af millionordrer på grund af manglende forståelse for andre kulturer. Ikke fordi danskere ikke kan handle ordrer hjem ude i verden, men fordi der i Danmark hersker en udbredt opfattelse af, at integration på arbejdsmarkedet er et idealistisk foretagende. For at få en positiv rolle på det globale marked må virksomheden selv åbne sig mod det globale, hvilket man blandt andet gør ved at ansætte kvalificerede medarbejdere med anden etnisk baggrund end dansk. En flerkulturel medarbejdergruppe er desuden mere tiltrækkende for udenlandske medarbejdere – fordi en flerkulturel medarbejdergruppe har tilsammen flere kompetencer og arbejdsmiljøet er mindre indforstået.

I Danmark er det i stort omfang lykkedes at gøre det til et problem, at medarbejdere har erfaringer fra flere kulturer. Det har fået selvforstærkende konsekvenser.

Hvad får I med i bagagen:

I foredraget præsenterer vi en række værktøjer til at bevidstgøre den enkelte om sine forestillinger om sig selv og andre i kulturmødet.

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne. Foredraget er særligt målrettet organisationer, der ønsker at forstå og operationalisere de nye muligheder for vækst som det globale marked åbner op for.

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

  • Effektiv interkulturel kommunikation
  • Forskellighed er forudsætningen for nye muligheder
  • Én jord – ét folk. Grundetik i global sammenhæng

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.