sebastian nybo - en Foredragsholder i særklasse

Sebastian Nybo er en foredragsholder der gør en forskel. Med en viden og dedikation der efterlader publikum med fornyet indsigt og masser af vitalitet. Som foredragsholder er Sebastian både nærværende og inspirerende, og med mere end 30 års erfaring er han så afgjort i særklasse. Skal jeres virksomhed inspireres af en foredragsholder, der gør en forskel?”

Afspil video

de siger det alle sammen

”Google siger det… Lego siger det… Finansforbundet siger det… SKAT siger det… og en masse andre siger det: Sebastian Nybo er en foredragsholder i særklasse.

Foredragsholder Sebastian Nybo er en anerkendt underviser, debattør og forfatter med international erfaring og netværk. Derudover er Sebastian Nybo erhvervspsykologisk rådgiver og grundlægger af SEB Gruppen A/S. Han er en prisbelønnet foredragsholder, som formår at sætte både en praktisk og helhedsorienteret vinkel på det stof, han formidler. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende.

hvorfor bliver jeg ved?

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan jeg – år efter år – kan blive ved med at undervise tusindvis af mennesker – og stadig være lige engageret. Og svaret er meget enkelt – jeg gør præcist dét, jeg er bygget til.

Mange af Jer kender mig som en energisk oplægsholder, der glad og gerne giver mit besyv med på masser af konferencer, kurser og seminarer – men der er ikke mange, der kender den “hemmelige” opskrift på hvordan jeg har kunnet bevare mit energiniveau så højt, at jeg kan toppræstere igen og igen og igen.

Nærvær og fordybelse

Hemmeligheden er SÅ enkel at den næsten er larmende – nemlig stilhed. I mit job – som i SÅ mange andres er man PÅ hele tiden – på mail, på mobilen og på FB eller LinkedIn. Vi indgår masser af relationer og skal forholde os til mega meget hver dag. Vi kommunikerer i ét væk ….og særligt som ledere og oplægsholdere er der aldrig bare stille. I min dagligdag lever jeg af at tale – hvilket de fleste nok godt ved – og jeg er vild med det. Men jeg har gennem mere end 30 år lært at det er en forudsætning for, at jeg kan High Performe, at jeg også gør det stik modsatte. At skifte fra at UDTRYKKE til at INDTRYKKE.

I en tid med masser af udfordringer der kræver handling er det helt centralt at lære at skifte fra at GØRE til at VÆRE. Så hvis du også har brug for at komme AF for at kunne være endnu mere PÅ kan jeg anbefale dig også at prioritere begge aspekter i dit liv.

Det vigtige er ikke hvad du laver – bare det giver mening for dig at bruge dit talent og liv på netop det.

Forfatterskab

Fordi en bog kan rumme så meget mere viden end et oplæg. Langsomheden i skriveprocessen giver mulighed for en anden form for fordybelse, og det kommer altid læseren til gode.

Jeg har skrevet flere bøger om forskellige emner såsom teamdynamik, kommunikation og empowerment. To af dem er oversat til engelsk. Mit ønske er altid at give læseren et dybere indblik i emnet og konkrete værktøjer til selv at bruge den nye viden i sin dagligdag.

sebastians cv

Sebastian Nybo, der i dag er adm. direktør for SEB Gruppen A/S, er også grundlægger af og eneaktionær i virksomheden. Han er ansvarlig for koncept- og teoriudvikling i SEB Gruppen A/S og ophavsmand til de 12 teorier og modeller, der udgør hjørnestenen i SEB-teorisættet.

Han er en anerkendt foredragsholder, underviser, debattør og skribent med international erfaring og netværk. Hans brede erfaringsbaserede viden er tilegnet via ansættelser blandt andet inden for sundhedssektoren samt lederjobs i erhvervslivet, afsluttende med en længere periode som leder i Politikens Hus, med ansvar for rekruttering og uddannelse inden for salg. Hans faglige spændvidde kommer af hans villighed til at kaste sig ind i nye projekter. Han arbejder med såvel erhvervsrådgivning og foredrag som spiritualitet. En basal viden via en handelsuddannelse og det førnævnte hands-on-kendskab, integreret med et indgående studie i psykologi, har formet hans fundament, hvilket giver en både praktisk og helhedsorienteret vinkel på formidlingen.

Omfattende kyndig vejledning, supervision og samarbejdsrelationer med forskere og teoretikere inden for psykologi og kommunikation har givet ham et stærkt og samtidig ukonventionelt fundament for hans virke. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende. Han har præget udviklingen af en ny metode inden for psykologien, kaldet transformationspsykologi eller forandringspsykologi. Denne metode er omdrejningspunktet for de mere end 40 forskellige træningsforløb han har udviklet, hvoraf Lønsomme Forandringsprocesser, Effektiv Konflikthåndtering og Det Effektive Læringsmiljø er de bedst kendte. De senere år har Sebastian Nybo specialiseret sig inden for emnerne Organisatorisk Bevidsthedsudvikling, Følelsesmæssig Intelligens og endelig Holistisk Lederudvikling og Selvledelse, et emne han har skrevet om i bogen, Det Indre Lederskab, der udkom i anden udgave i 2004. Desuden har han udgivet bøgerne Sådan håndterer du besværlige personer og På sporet af det etiske menneske i 2009, samt hans første roman Når tyngdekraften letter i 2015. Den seneste bogudgivelse var Kunsten at sige NEJ i 2017. Gennem mere end 30 år har Sebastian Nybo undervist og været en populær foredragsholder for mere end 350.000 mennesker i både ind- og udland og har akkumuleret en stor erfaring i undervisning, rådgivning og rekruttering af ledere og nøglemedarbejdere.

Han er kendt for sin ligefremme facon, evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog samt sit intense nærvær. Når Sebastian har “været på”, kan tingenes tilstand IKKE være den samme…han gør en forskel. Hans rådgivning har sikret High Performance i Turn-Around processer for en lang række virksomheder, med andre ord – en sand pionér.