Forlaget origo

Udvikling gennem indsigt

Forlaget Origo er en del af SEB Gruppen A/S og har det primære formål at udgive Sebastian Nybos værker når de ikke længere er lønsomme at udgive via andre forlag og derved sikre en kontinuerlig formidling af hans teorier, metoder og værktøjer. Af de værker der nu er udgivet af Origo er følgende – ”Det indre lederskab”, ”Sådan håndterer du besværlige personer”, ”Når tyngdekraften letter” og CDen ”Ro, balance og indsigt”.

Fra 2021 vil forlaget Origo desuden udgive andre forfattere – såvel etablerede som uprøvede – både indenfor fagbøger, skønlitteratur samt poesi. For på den måde at bidrage til den smalle, og ikke altid kommercielle litteratur. De hovedfokusområder Origo vil centrere sig omkring er indenfor faglitteratur – positiv psykologi, etik, bæredygtig ledelse, kulturbaseret ledelse, spiritualitet, personlig udvikling, mindfulness, meditation og det meningsfulde liv. Og indenfor skønlitteratur og poesi – værker der formår at række udover det subjektivt personlige og derved blive interessant og relevant i en almen menneskelig sammenhæng.

Udgivelser

Fordi en bog kan rumme så meget mere viden end et oplæg. Langsomheden i skriveprocessen giver mulighed for en anden form for fordybelse, og det kommer altid læseren til gode.

Jeg har skrevet flere bøger om forskellige emner såsom teamdynamik, kommunikation og empowerment. To af dem er oversat til engelsk. Mit ønske er altid at give læseren et dybere indblik i emnet og konkrete værktøjer til selv at bruge den nye viden i sin dagligdag.