DA / EN

200.000 deltagere tager ikke fejl

- når det skal være klogt
selv om det er sjovt

IdentityBlueprint - den næste generation af udviklingsværktøjer er her

Der findes mange profiler og tests på markedet allerede, så hvorfor komme med endnu en? Svaret er enkelt: Der er ingen sammenligning.

HVORFOR IdentityBlueprint i virksomheder

Med IdentityBlueprint er det lykkedes at kombinere en ekstrem kompleksitet med en enkel og klar kommunikation - så med IdentityBlueprint opnås den højeste validitet og samtidig er værktøjet let at anvende i dagligdagen.

Når IdentityBlueprint nu er et personlighedsudviklingsværktøj, hvad skal vi så med det i en erhvervssammenhæng? Det spørgsmål er der tre enkle svar på - og kan du nikke til bare et af dem så er IdentityBlueprint relevant for jer.

  • IdentityBlueprint giver medarbejderne fornyet indsigt i egne motiver og ønsker - og sikrer arbejdsglæden i hverdagen.
  • IdentityBlueprint giver teamet en nuanceret indsigt i hinandens personligheder og talent og sikrer et dynamisk teamsamarbejde - også når det er svært.
  • IdentityBlueprint giver det klare indblik i organisationens talentpotentiale, der skal til for konstant at udvikle og eller rekruttere de nødvendige medarbejdere, der skal til for at kunne indfri visionen.

Styrken ved IdentityBlueprint i en erhvervssammenhæng er, at den kan benyttes til medarbejderudvikling, til temaudvikling og til organisationsudvikling - eller alle tre elementer på samme tid.


Sebastian Nybo
Klik her for at læse mere
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked