DA / EN

Sebastians Blog

Icon

Succes-seminar om besværlige personer

Du skal da også med den 21. marts? Og lære at håndtere besværlige personer. Jeg havde ellers lagt det på hylden - seminaret om de besværlige personer. Men den tid vi lever i er SÅ fuld af stress og bekymring, at det direkte kan aflæses i antallet af konflikter.

Jeg havde ellers lagt det på hylden - mit seminar om de besværlige personer. Men den tid vi lever i er SÅ fuld af stress og bekymring, at det direkte kan aflæses i antallet af konflikter. Der er langt flere konflikter nu og de er langt værre end for bare nogle få år siden. Og egentligt er det ikke så svært at forstå, for når vi mennesker bliver presset udover det vi kan håndtere, på grund af usikkerhed og angst for fremtiden, så bliver vi irritable.

Jeg har arbejdet med konflikthåndtering i over 20 år og undervist mere end 50.000 i det at takle besværlige personer - og det er de erfaringer, jeg gerne vil del med dig. Så hvis du også vil lære at sikre dig mod energidræn, er mit nye reviderede seminar noget for dig.

Totalt har mere end 50.000 allerede deltaget - skal du ikke også?
På seminaret modtager du også min bestseller “Sådan håndterer du besværlige personer” og du deltager også i konkurrencen om 4 Konfliktløs spil. En af deltagerne vinder også en gratis session med mig, hvor du kan få direkte rådgivning til at takle de besværlige personer du har i dit liv.


Læs mere om seminaret her
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked