Rådgivning

Prime Leadership Consultancy

Opnå fuld effekt af dit lederskab

Det skorter ikke på krav til den moderne leder…og det at udøve ledelse er blevet en kompleks størrelse, hvor mange interesser skal balanceres…og det hele skal sikre, at visionerne bliver indfriet så lønsomt som muligt. 

Et PRIME LEADERSHIP forløb vil sikre dig en opdatering af de nyeste forskningsresultater indenfor ledelse og derved give dig nye vinkler på ledelse som ”håndværk” samt inspirere dig til at integrere en række nye værktøjer i dit lederskab. 

På basis af den ”rekognoscerende samtale” opstilles en række objektiv-/pejlemærker, der tjener det formål at sikre momentum og fokus for dit PRIME LEADERSHIP forløb. 

I konceptet tager vi udgangspunkt i, at de fleste moderne organisationer er præget af tre hovedindsatsområder: 

 • at kunne imødegå de markedsmæssige krav (BRANDING/BLUE OCEAN)
 • at øge effektiviteten (LEAN/STRATEGY) 
 • samt at skabe attraktive arbejdspladser der skaber medarbejderloyalitet (COACHING/DEDICATION) 

– og den optimale leder formår at omsætte de tre til solid trækkraft, der omsætter visionerne til konkrete handlinger. 

For at kunne sikre fremtidens vækst, er det vigtigt at forstå, at de markedsmæssige ændringer kun vil øge presset på produkternes konkurrenceevne – og da effektiviteten i langt de fleste virksomheder er så høj, at de sidste procenter vil koste uforholdsmæssigt meget at indvinde – så er det eneste vi kan forbedre markant, udnyttelsen af det menneskelige potentiale….og når det samtidig skal ske på en måde, der vitaliserer den enkelte medarbejder – kommer det til at fordre meget af dig som leder – og det er grunden til at mange ledere vælger en forretningsorienteret VIP coach… 

PRIME Leadership Coaching udføres af Adm. Direktør, Forfatter og Master of Change, Sebastian Nybo, der er en af Danmarks førende erhvervsrådgivere, underviser og foredragsholder. Han baserer sine teorier og modeller på mere end 30 års erfaring i rådgivning af organisationer og virksomheder i forandringsprocesser. 

Forløbet indbefatter:

 • 1 Rekognoscerende samtale (2 timers varighed)
 • 1 Forventningsafstemning via pejlemærker (skriftlig)
 • 1 IdentityBluePrint profil online (2 timers feedback)
 • 8 PRIME Leadership Coaching (1 1/2 times varighed)
 • 1 Midtvejsevaluering (mundtlig)
 • 1 Afsluttende handleplan (skriftlig)

Pris kr. 65.000 eksklusive moms. Forløbet skal gennemføres indenfor 12 måneder, for at sikre den optimale læring. Forløbet er personligt, så der ydes ikke kompensation til virksomheden ved evt. job. Der skal påregnes ca. 1 times forberedelse i forbindelse med hver session.

Send en forespørgsel

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Bestil rådgivning

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.