Rådgivning

Turn around proces

Vores unikke kernekompetence

At rådgive virksomheder gennem forandringsprocesser er vores kernekompetence. Gennem de mere end 30 år vi har været i markedet, har vi akkumuleret en unik viden om sammenhængene mellem elementerne i optimale forandringsprocesser. Vi har udviklet et metodeapparat, der integrerer høj validitet i beslutningsgrundlaget med vidtskuende forretningsvisioner. Syntesen i lønsomme forretninger er at finde den optimale sammenhæng mellem tre grundelementer: 

  • at indfri de til enhver tid herskende Markedskrav 
  • at varefremskaffelsen er så Lean/Effektiv som mulig 
  • at understøtte et attraktivt High Performance arbejdsmiljø

Når vi er færdige med analysefasen samarbejder vi tæt med ledelsen om at udarbejde en Game Plan for Turn Around Processen. I de kritiske faser har vi, i flere tilfælde, ydet Add-On Management for at kunne sikre et stabilt flow/effektivitet. 

Det er helt centralt for en succesfuld Turn Around Proces, at bestyrelsen, direktionen og i visse tilfælde også ejerkredsen er involveret. Der ligger i sagens natur, at det er vigtigt at forankre ansvaret for essensen af processen i organisationens top – men at sikre ”ny adfærd” i organisationen som helhed er det element, de fleste processer går i stå på. I vores koncept ligger det vævet ind i alle elementer, at det er den kollektive bevidsthed der skal påvirkes, for at sikre en succes. 

Nogle processer fordrer en dyb indsigt i Branding/Kommunikationsstrategi, andre en særlig forståelse for Globalisering, medens atter andre fordrer evnen til at håndtere en OutPlacement proces. Det der er vores særlige kompetence er et holistisk overblik, hvor kompleksiteten understøtter og fremhæver nuancerne i beslutningsfundamentet. 

Som du kan se af vores produktprogram samt via vores internationale netværk af eksperter, favner vi bredt, dybt og helhedsorienteret, så hos os er du sikker på SinglePoint of Contact.

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Bestil rådgivning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.