Kunsten at sige NEJ

kr. 249,95

Har du svært ved at sige nej til din chef, dine børn, dine forældre eller dine venner? Påtager du dig alt for mange opgaver, og har du prøvet at stresse dig selv ved at sig JA til alt for meget?

Mange mennesker har vænnet sig så meget til at tilsidesætte egne ønsker og behov at de slet ikke kan mærke deres grænser længere. Og når det moderne samfund samtidigt lærer os at stille SÅ ekstremt høje krav til os selv og hinanden ender vi med en livsfarlig cocktail.

Egentligt er det jo ret simpelt – der skal være balance mellem de ressourcer du har og de opgaver og relationer du siger JA til. Er der ikke det kommer der ubalance i systemet. Så hvorfor er det så alligevel SÅ svært at sige NEJ? Det er netop det denne bog handler om.

Har du svært ved at sig NEJ fordi du ikke vil acceptere at der er noget du ikke kan (super-helte-syndromet) eller fordi du bare ikke kan bære at skuffe den der spørger? Siger du JA i stedet for NEJ fordi du tror at alle andre kan klare det eller fordi du syntes det er for ynkeligt hvis ikke du kan? Uanset grunden så er det livsfarligt ikke at kunne sige NEJ.

Bogen indeholder en række effektive redskaber så du kan genvinde balancen i dit liv og undgå den nye store livsstilsygdom: træthedssyndromet.

Lær at beherske de 4 magiske NEJér:

Det kompetente Nej

Det kærlige Nej

Det forunderlige Nej

Det resolutte Nej

Med Kunsten at sige NEJ får du nu chancen for at prioritere – for at sig JA og NEJ til det, der er rigtigt for dig. For du behøver jo ikke at gøre det sværere end det er. Vel?   NEJ