Ro, Balance og Indsigt

kr. 198,00

De tre guidede visualiseringer på CD’en tjener det formål at give ro, balance og selvindsigt. CD’en leveres i en lille og praktisk bog, der instruerer, uddyber og giver indsigt i, hvordan man bruger CD’en optimalt.

Bogen omtaler forskellige stress-former, der skal hjælpe lytteren med at udvælge, hvilken af de 3 guidede visualiseringer, der passer bedst til den enkeltes livssituation – lige nu! Vores evne til at forestille os ting er afgørende for den fremtid, vi møder. Vi kan enten motivere og opbygge os selv eller demotivere og udhule os selv. Vores evne til at skabe motivation er uendelig. Brug løs af selv-motivationens livgivende kraft. I en verden, hvor tempoet stiger, og informationerne flimrer omkring os, kan det være svært at finde ro og derigennem fornyet overskud. Det kan opleves som en umulig opgave bare at følge med. Nogle af os bliver stressede af det, vi ikke når, og andre stresses af vores krav til os selv. Vedvarende stress fjerner livskvalitet. Stress er uden tvivl vor tids store dræber. Ikke bare i fysisk forstand, men også når det handler om menneskelige relationer.

I den lille bog kan læseren finde mere om de fire forskellige stress-former og gode råd til at gøre noget ved tilstanden. Sebastian Nybo, der har indtalt CD’en og skrevet både tekst til visualiseringerne og bogen, er adm. direktør og erhvervspsykologisk rådgiver. Han har gennem sit mangeårige virke hentet inspiration og opfordringer til at udgive dette praktiske værktøj. Det kan bruges af alle, der ønsker at opnå større indre og ydre ro og harmoni. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at få fuldt udbytte af CD’en.

Sebastian Nybo fører dig med sin rolige og intense stemme på rejse igennem dine tanker og følelser og efterlader dig i en tilstand af afslapning og harmoni. “Giv dig selv et enkelt og virkningsfuldt værktøj, der forøger dine ressourcer” Der kan købes op til 9 CD’ere pr. bestilling – ønskes flere end 9, så skriv til os for specialpris.