Sådan håndterer du besværlige personer

kr. 299,95

Besværlige personer. Vi kender dem alle sammen. De kan være utrolig tidskrævende. Og vi kommer ikke uden om dem. Men vi kan lære at tackle dem konstruktivt, så de ikke dræner os for energi og arbejdsglæde.

Sådan håndterer du besværlige personer er til alle, der er trætte af at ende i de samme konflikter. Både i og uden for arbejdslivet. Med kollegaen, chefen, naboen og svigerfamilien. Bogen er en praktisk guide til at tackle de konflikter, der opstår, når man tænker, prioriterer og gør tingene forskelligt, og den giver gode råd til at styrke samarbejde med forskellige typer af mennesker, bevare roen i tilspidsede situationer og håndtere forudfattede meninger og firkantede holdninger. Og så giver den mulighed for at teste, hvor besværlig man i virkeligheden selv er.

 

Udtalelser om bogen

Læs den og bliv en professionel i konflikttackling

“Bogen indeholder en lang række effektfulde redskaber og metoder til at håndtere konflikter. Man lærer at identificere konflikter, inden de bryder ud i lys lue, og at tackle dem så professionelt som muligt. Øvelserne skaber nyttige refleksioner og øger selvindsigten, så det bliver lettere at arbejde proaktivt i konfliktsammenhænge – hvilket i dag er en central kompetence i joblivet.

Marie Raavig, Skattedirektør, SKAT Nordsjælland

Sådan skal det gøres

Sebastian Nybo er kommet med en bog, der ikke bare gør det overskueligt og muligt at tackle vanskelige personer på en god måde men som samtidig giver læseren et godt indblik i sin egen adfærd – og det er altid lærerigt. Med humor og glimt i øjet formår han at komme omkring et stort og vanskeligt emne på en både morsom og fagligt kompetent måde. Læs den!

Peter Friis, Country Director, Google Danmark