DA / EN

Sådan håndterer du besværlige personer

Icon

SÅDAN HÅNDTERER DU BESVÆRLIGE PERSONER

Møder du ofte besværlige personer, du ikke ved, hvordan du skal håndtere? Er du havnet i ubehagelige situationer med en arrogant kollega, en bitter kunde eller har du en nabo, der har samme effekt som en bulldozer - uden at kunne forstå hvorfor? 

Du kender det sikkert; en hektisk hverdag med højt tempo, masser af forandringer og et stort antal daglige kontakter til andre mennesker, der alle forventer eller ligefrem kræver noget af dig. Det kan være sin sag at håndtere alt og alle hensigtsmæssigt – også selv om du gerne ville - og det kan skabe grobund for konflikter og besværlige personer. Nogle er besværlige i korte perioder, mens andre er det på fuld tid – men begge dele tærer på dine ressourcer. 

Vi har i SEB Gruppen A/S udviklet et koncept, der virker - det vidner tilbagemeldingerne fra de 35.000 personer, vi har undervist i emnet. Vi har også skrevet bøger, lavet en interaktiv DVD og sågar udviklet brætspil om håndteringen af besværlige personer. 

Vi kan ikke love dig, at du kan slippe for at bumpe ind i besværlige personer efter kurset, men du kan lære at holde dig fri af deres mønstre og håndtere dem konstruktivt, så de ikke dræner dig for energi og efterlader dig frustreret.

Brug en weekend på at lære håndværket! 

• Lær at spotte hvilken persontype du står overfor – og læg en strategi
• Der er 12 negative adfærdsmønstre. Få opskriften på at håndtere dem!
• Frigør dine kommunikative ressourcer, så det er dig der tager styringen
• Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så de ikke dræner dig 
• Få modet til at sætte grænser – find din naturlige autoritet.

Træningsdagene er opbygget, så du skiftevis vil opleve indlæg, øvelser, spil, diskussioner og filmsekvenser. På den måde bliver dagene indlæringsorienteret, og du vil gå derfra med en række værktøjer, du direkte kan gå hjem og anvende.

Målgruppe

Alle der ønsker at kunne håndtere besværlige personer.

Form

Dagskursus


Underviser
Sebastian Nybo                                                                  

Erhvervspsykologisk Rådgiver

SEB Gruppen A/S

Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked