DA / EN

Sebastians Blog

Icon

Sådan håndterer du besværlige personer - før de tackler dig.

Sådan håndterer du besværlige personer er det originale successeminar for alle, der er trætte af at ende i de samme konflikter. Både i og uden for arbejdslivet. På én effektiv og underholdende dag får du en praktisk guide til at tackle konflikter, gode råd til at styrke samarbejdet med forskellige typer af mennesker, og indsigt i, hvor besværlig du i virkeligheden selv er. Du får også bestselleren "Sådan håndterer du besværlige personer".

Hvad siger deltagerne;

Den mest fantastiske og inspirerende underviser, jeg nogensinde har haft. Stor ros og respekt herfra. Han gav virkelig stof til eftertanke. Tak for det."
Bine Jenshøj, Job.dk

Sebastian formår på formidabel vis at udstille en lang række af de problemstillinger og dilemmaer man møder i hverdagen. Værktøjerne er lette at anvendt i erhvervsmæssig sammenhæng - f.eks. er det en fantastisk katalysator for at tage nogle af de vanskelige diskussioner, som gør at en gruppe lærer hinanden godt at kende, og at man lærer lidt om gruppens holdninger og værdier".
Peter Hecht-Hansen, Adm. Direktør, Euler Hermes Kreditforsikring

Underviseren var usædvanligt inspirerende og meget indsigtsfuld. En kraftfuld præstation, der gav én lyst til arbejde videre med emnet selv".
Caroline Lund Bertelsen, Novo Nordisk A/S

Det er altid underholdende med Sebastian. Og samtidig får man bare lyst til at vide mere".
Vibeke Güntelberg, NordeaYderligere information og tilmelding
Henvendelsen omhandler  *
Navn  *
Telefon  *
Email  *
Besked