Foredrag

Visionsudvikling

Wisdom in action

Varighed: 50 minutter til 1,5 time

Evnen til at kunne udvikle en vision, der kan bære virksomhedens forretningsgrundlag til fornyet vækst, kræver forsynethed.

Det er helt centralt, at man som ledelse forstår, at tage pejling af selv de små forskydninger der sker i de markeder hvor man befinder sig – for derved at kunne navigere. Det at være visionær er ikke det samme som at være uforsigtig – nærmest tværtom. Det vil være uforsigtigt ikke at annamme fremtiden i tide og enten trimme, udvikle eller redefinere virksomheden.

Hvorfor booke dette foredrag?

Visdom er at erkende de sande årsager til tingenes tilstand og forstå de virkelige virkninger af de handlinger, vi gør i dag. Det kræver en dyb forståelse for de faktiske sammenhænge, de ressourcemæssige forudsætninger samt de organisatoriske muligheder, der skal være til stede, for at en vision skal kunne omsættes til den faktiske virkelighed. Alt for ofte er visionsprocesser præget af løsrevet drømmebilleder, der aldrig vil kunne realiseres – og er ofte udført mere af pligt end af forståelse for den enorme kraft, som ligger indvævet i den ægte vision. På næsten magisk vis finder den virkelige vision helt naturligt rodfæste i den kultur, der skal give næring til den. Derfra er der ikke langt til at udvikle de strategier, der skal til for at guide kulturen ind i de egentlige handlinger, der skaber den daglige dynamik, der virkelig gør visionen. Hver medarbejder skal vide, hvad vedkommende skal gøre i daglig fysisk adfærd for at være en del af den strategi, der løfter kulturen frem til visionens virkeliggørelse. 

Hvad får I med i bagagen:

  • Forståelse for visionsgenereringens 5 trin
  • Uden vision – ingen dedikation
  • Fra vision til handleplan – sådan skaber i sammenhængskraft

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne. Målgruppen er særlig det overordnede personale, samt direktionsniveauet, der organisatorisk har ansvaret for at genere og implementere virksomhedens visionsgrundlag.

Send en forespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring til os på:
33 11 44 22

Stikord om foredraget

  • Fra vision til handleplan
  • Vision og dedikation går hånd i hånd
  • Løft blikket og se visionen

Varighed: Fra 50 minutter op til 1,5 time

Book Foredrag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.