Konflikthåndtering og de besværlige personer!

Vi kender dem alle sammen. Den intrigante slange, bulldozeren, der tromler alle på kontoret ned, eller den evige lyseslukker, der dræber enhver form for begejstring og arbejdsglæde. De kan være utrolig tidskrævende. Og vi kommer ikke uden om dem. Men vi kan lære at tackle dem konstruktivt, så de ikke dræner os for energi og ødelægger vores humør.

Det er budskabet i ”Sådan håndterer du besværlige personer” af Sebastian Nybo.

Bogen henvender sig til alle, der er trætte af at ende i de samme sure konflikter igen og igen, både i og uden for arbejdslivet. Med kollegaen, chefen, naboen og svigerfamilien, den er en praktisk guide til at håndtere konflikter, der opstår, når man tænker, prioriterer og gør tingen forskelligt. Her er gode råd til at styrke samarbejdet med forskellige typer af mennesker, bevare roen i tilspidsede situationer og håndtere forudfattede meninger og firkantede holdninger. Og så giver den mulighed for at teste, hvor besværlig man i virkeligheden selv er.

Forfatteren Sebastian Nybo har bl.a. været rådgiver for Nokia, Lego, Danske Bank og Deloitte. Han har mere end 30 års erfaring med konflikthåndtering og har holdt foredrag om konflikthåndtering og kurser om at håndtere besværlige personer samt utallige andre emner for mere end 350.000 mennesker. Med humor og glimt i øjet formår han at komme omkring et stort og vanskeligt emne på en både morsom og fagligt kompetent måde.

Hold dig til sagen!

”Det her er vigtigt, når du er på vej ind i en konflikt. Meget vigtigt: Hold dig til sagen, til det faktuelle og det konkrete, og lad dig ikke lokke med over i noget personfnidder. Jeg gentager: det er et af konflikthåndteringens vigtigste bud. Også selv om den besværlige person gør alt for at irritere dig og nærmest inviterer dig til mudderkastning. Vedkommende prøver ganske enkelt at hyle dig ud af den. Og du ved det lige i det seknd, du er hoppet på den, for så kører Birgitte, Birgitte, Begøje bare af sted med jer.”

”Sådan håndterer du besværlige personer.” af Sebastian Nybo. 208 sider, indbundet. Kr. 299,95. Lindhardt og Ringhof