Arbejdsglæde kursus

Skab et bedre arbejdsmiljø med et arbejdsglæde kursus

Arbejdsglæden har stor betydning for den enkeltes oplevelse af at gå på arbejde. Med et arbejdsglæde kursus kan I skabe øget trivsel og motivation blandt de ansatte. Dét at være glad for at gå på arbejde har ikke kun betydning for den enkelte medarbejder, men også for virksomheden generelt.

Nederst på denne side finder du vores arbejdsglæde kurser. Klik ind på det enkelte kursus for at booke og læse nærmere.

Arbejdsglæde kurser

Sæt arbejdsglæden på dagsordenen

Arbejdslivet fylder meget i vores liv, og vi bruger rigtig mange af vores vågne timer på arbejdspladsen. At have glade medarbejdere kan både have en positiv betydning for at være i stand til at fastholde dygtige medarbejdere, nedbringe sygefraværet og skabe øget effektivitet. Måske I ikke føler, der er et problem med arbejdsmiljøet i skrivende stund, men der kan hurtigt opstå uhensigtsmæssigheder, og derfor vil stort set alle virksomheder kunne drage fordel af lave forskellige slags forebyggende indsatser på området. Alle kan have gode og dårlige dage på jobbet. Men hvordan håndterer man egentlig manglende arbejdsglæde?

Lær at håndtere den manglende arbejdsglæde

På vores arbejdsglæde kurser kan I se frem til at lære, hvad I helt konkret kan gøre ved den manglende arbejdsglæde, og hvordan I skaber balance i energisystemet. Sebastian Nybo har mange års erfaring med at formidle viden og rådgive nationale og internationale virksomheder i at styrke deres virksomhedskultur og arbejdsmiljø. Han har en evne til at gøre det komplekse mere enkelt og kan hjælpe her med at gennemskue de særlige dynamikker, der er særlig for jeres virksomhed.

Arbejdsglæde kursus

Book et arbejdsglæde kursus

Klik ind på de enkelte tilbud herunder og find netop dét arbejdsglæde kursus, som kunne være relevant for jeres virksomhed. Inde under det enkelte arbejdsglæde kursus kan I sende en forespørgsel, som vi vil vende tilbage på hurtigst muligt. 

Vores arbejdsglæde kurser kan desuden enten målrettes virksomhedens medarbejdere eller ledere. Har I spørgsmål, er I altid meget velkomne til at kontakte os.

Kurser

High performance gennem teambuilding

Optimer teamsamarbejdet og skab både trivsel og topresultater

Sådan håndterer du besværlige personer

Konkret og praktisk guide til at tackle konflikter

Trivsel – er noget vi er sammen om

Fokus på arbejdsglæde i en udfordrende tid