Kursus i forandringsledelse

Bliv klædt bedre på til forandringer med et kursus i forandringsledelse

Forandringer er en naturlig og uundgåelig del af at drive virksomhed. Det er en del af udviklingen af virksomheden, og uden forandring kan det være svært at følge med tiden og dermed udvide og styrke sin forretning. 

Sebastian Nybo afholder både kurser og foredrag, og med et kursus i forandringsledelse kan du og dine medarbejdere og kolleger ruste jer på den bedst tænkelige måde, så alle ansatte i virksomheden bliver klar til at tackle, imødekomme og skabe forandringer.

Kursus i forandringsledelse med Sebastian Nybo

Tag på kursus og få fornyet viden

Forandringer kan være en udfordring, selvom den enkelte medarbejder ikke har noget imod nye tiltag. Når der sker forandringer i en virksomhed – det kan enten være forårsaget af lederskifte, interne ændringer, sammenlægninger med andre firmaer eller afdelinger eller udefrakommende forhold – så er det naturligt, at mennesker gør, hvad de kan for at beskytte sig selv. Derfor er det helt essentielt, at man som leder er klar til opgaven. Ofte oplever kursusdeltagere inden for forandringsledelse, at de lærer nye ting, som de ikke tidligere havde overvejet kunne være en udfordring.

Se ovenstående video, hvor Sebastian Nybo giver en introduktion til kurserne.

Hvorfor et forandringsledelse kursus?

Når du og dine medarbejdere deltager på et kursus i forandringsledelse, kommer I igennem mange forskellige områder, som styrker den enkelte medarbejders omstillingsparathed. Selv hvis dine medarbejdere og kolleger er klar til forandring, kan det være en god investering at tage et på et forandringsledelse kursus. 

Ledere har det overordnede ansvar for deres kollegers og medarbejderes trivsel inden for virksomhedsregi, og det stiller store krav til viden om både det praktiske, det psykologiske og det sociale.

Book et kursus i forandringsledelse

Med et forandringsledelseskursus i frisk erindring, er du klædt godt på til at kunne styre både virksomheden og dine medarbejdere igennem kommende forandringer. Et kursus i forandringsledelse er bestemt også meget anvendeligt, hvis din virksomhed står midt i forandringer og har brug for en rådgivning og professionel hjælp til at kunne komme igennem dem.

Kurser

Den lønsomme forandring

Få et effektivt ledelsesværktøj der giver dig overblik over forandringsprocesser

Succesfuld sammensmeltning

Udnyt sammensmeltningen til at skabe synergi samt at få ryddet ud.