Kursus i kommunikation

Tag på kommunikationskursus med Sebastian Nybo

Her på siden finder du et bredt udvalg af kommunikationskurser inden for forskellige temaer. Tilbuddene er for jer, der ønsker at arbejde strategisk med kommunikation og mangler hjælp til at forbedre kommunikationen i praksis.

Et kursus i kommunikation kan tages af alle, der ønsker at forbedre deres kommunikationsevner og lære mere om, hvordan dette kan gøre det effektivt. Der er forskellige typer kurser tilgængelige alt afhængig af, hvilke behov I har i virksomheden.

Kommunikationsprocesser i virksomheder

Hvorfor deltage i et kursus i kommunikation?

Der kan være mange gode grunde til at deltage i et kommunikationskursus. Gode kommunikationsevner er en vigtig kompetence for enhver person at besidde. Måske har du brug for at forbedre dine kommunikationsevner i dit nuværende job, hvor kommunikationen er en vigtig del af hverdagen?

Et kursus i kommunikation kan hjælpe dig med bedre at forstå andre mennesker og få bedre relationer både på arbejdspladsen og i dit personlige liv. Kort sagt, der er mange fordele ved at deltage i et kursus i kommunikation.

Tag på kommunikationskursus for virksomheder

Ved at deltage i et kursus i kommunikation kan du forbedre dine kommunikationsevner. Der er forskellige ting, man kan overveje i forbindelse med den måde, hvorpå man kommunikerer. For det første kan det være en god idé at øve sig i at lytte aktivt og empatisk, så man opbygger en bedre forståelse for, hvad den anden person egentlig siger.

Dernæst kan man forsøge at tænke over måden, hvorpå man formulerer sig, så det fremstår klart og præcist med henblik på at undgå misforståelser, der kan være både unødvendige og konfliktskabende. Man kan yderligere forsøge at være åben og ærlig i sin kommunikation, så der skabes respekt og tillid hos dem, der tales med. Vil du blive bedre til at kommunikere, vil et kursus i kommunikation kunne hjælpe dig på vej.

Hvilket kursus i kommunikation skal du vælge?

I forhold til hvilket kursus i kommunikation du skal vælge, så afhænger det af, hvilke specifikke behov og mål der kan være for jer i virksomheden.

Det kan være en god idé at undersøge de forskellige kurser, der er tilgængelige, og sammenligne dem for at se, hvilket kursus der passer bedst til jeres behov.

Vores kommunikationskurser kan både være målrettet medarbejdere, et team, ledere eller hele organisationen. Derudover afholdes både interne og eksterne kurser i kommunikation. Du finder en liste over vores kommunikationskurser herunder. Klik ind på det enkelte tilbud for at læse om de enkelte kurser og sende en forespørgsel. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for at få råd og vejledning om, hvilket kursus der vil være det bedste for jeres virksomhed eller organisation.  

Foredrag

Effektiv konflikthåndtering

Sådan håndterer du besværlige personer

High Performance kultur

Kunsten at skabe excellente resultater igen og igen og igen

High Performance Team

Dynamisk Teamledelse - nøglen til både lønsomhed og trivsel

Optimal kommunikation

Det er ikke det du siger – det er måden, du siger det på!

Kurser

Følelsesmæssig intelligens

Når relationer er vigtige for samarbejdet

High performance gennem teambuilding

Optimer teamsamarbejdet og skab både trivsel og topresultater

Konfliktfri ledelse

Sådan opnår du effektiv konflikthåndtering i ledelse

Optimal lederkommunikation

Sådan får du sagt det, du mener

Præsentationsteknik

Sådan brænder du igennem med dit budskab

Sådan håndterer du besværlige personer

Konkret og praktisk guide til at tackle konflikter

Ultimativ præsentationsteknik

Gennemslagskraft på konferenceniveau

Rådgivning

Klimaanalyse – psykisk arbejdsmiljø

Få et klart billede af de faktiske forhold

Organisationsudvikling og implementering

Succesfuld forandring i organisationen

TICS – Brand building

Total Image Control System skaber overblik