Teambuilding

Sæt fokus på teambuilding og styrk sammenholdet og effektiviteten

Sebastian Nybo er en anerkendt foredragsholder, der har mere end 30 års erfaring i formidling. Hvis du er på udkig efter et kursus i teambuilding eller et foredrag om teambuilding, kan du finde dem her på denne side.

Det enkelte tilbud tilpasses jeres organisations eller virksomheds situation, så det er aktuelt, og I kan se frem til at få det optimale udbytte. Nederst på denne side kan du finde de aktuelle tilbud, og ellers kan du læse videre og blive klogere på, hvad teambuilding er, og hvorfor det er værd at investere tid og ressourcer i.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding dækker over den proces, hvor man opbygger og styrker samarbejdet i et team. Formålet er at få en gruppe af mennesker til at arbejde godt og effektivt sammen som et team. Et team er en gruppe af mennesker, som samarbejder om at nå et fælles mål ved at fuldføre opgaver. Når man samarbejdet i et team, er man afhængige af hinanden for at kunne fuldføre opgaverne optimalt. Teambuilding handler blandt andet om at styrke kommunikationen ved at tage afsæt i vidensdeling, koordinering og uddelegering.

Teambuilding kursus

Hvorfor teambuilding?

Der er mange gode grunde til at arbejde med teambuilding og optimere teamsamarbejdet. Det kan blandt andet bidrage til at skabe et bedre fællesskab, forebygge konflikter, øge effektiviteten samt styrke kommunikationen og motivationen hos den enkelte medarbejder. Sammenholdet i et team er alfa og omega for at drive virksomhedens aktiviteter i den rigtige retning.

Overordnet kan teambuilding resultere i et bedre arbejdsmiljø, og samtidig kan det være en sjov og givende proces både for medarbejdere og virksomhed. Har I spørgsmål til tilbuddene inden for emnet teambuilding, er I altid meget velkomne til at kontakte os.

Foredrag

Arbejdsglæde

Energi til det hele og mere til

Effektiv konflikthåndtering

Sådan håndterer du besværlige personer

High Performance kultur

Kunsten at skabe excellente resultater igen og igen og igen

High Performance Team

Dynamisk Teamledelse - nøglen til både lønsomhed og trivsel

Kurser

Følelsesmæssig intelligens

Når relationer er vigtige for samarbejdet

High performance gennem teambuilding

Optimer teamsamarbejdet og skab både trivsel og topresultater

Sådan håndterer du besværlige personer

Konkret og praktisk guide til at tackle konflikter

Succesfuld sammensmeltning

Udnyt sammensmeltningen til at skabe synergi samt at få ryddet ud.

Rådgivning

Talentmanagement

Frisæt organisationens talenter