Foredrag til virksomheder

Find inspirerende foredrag for virksomheder her

Leder I efter et foredrag til virksomheder? Sebastian Nybos tilbyder en masse forskellige slags foredrag til virksomheder inden for en lang række emner. Ved at deltage i et af foredragene kan I få nye indsigter og viden, som I kan bruge I det daglige og i fremtiden. Der er både foredrag for ledere og foredrag for hele eller dele af virksomheden. 

Her på siden kan du finde et overblik over alle aktuelle foredrag. Klik ind på det enkelte foredrag for at læse nærmere og sende en forespørgsel via kontaktformularen.

Foredrag for virksomheder

Virksomhedsforedrag tilpasset jeres situation

Sebastian Nybo er en foredragsholder, der gør en forskel. Han har mere end 30 års erfaring i at formidle og rådgive virksomheder – både nationale og internationale. Herigennem har han opnået en unik indsigt i de centrale dynamikker, der er i en organisationskultur. Han kan hjælpe jer med at gennemskue og optimere disse dynamikker, der er særlige for netop jeres virksomhed. Foredragene kan naturligvis tilpasses netop jeres virksomhed, så de tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation.

Ved at booke et virksomhedsforedrag kan I opnå en ny viden, som kan bidrage til at sætte det daglige arbejde i et nyt perspektiv. Derudover vil I få en både sjov og meningsfuld oplevelse sammen i virksomheden. 

Sebastian Nybo er kendt for sin ligefremme facon, intense nærvær, og han har en evne til at gøre det komplekse mere enkelt. I enhver organisationskultur vil der være nogle skjulte dynamikker, som Sebastian Nybo kan hjælpe jer med at gennemskue.

Book et foredrag for virksomheder

Et foredrag til virksomheder kan være et effektivt redskab til at skabe effektivitet, trivsel, produktivitet og et positivt samarbejde. Klik ind på et af foredragene her på siden for at læse nærmere om det enkelte foredrag for virksomheder. Prisen på et virksomhedsforedrag varierer alt efter omfang og varighed, og under det enkelte foredrag kan I udfylde en kontaktformular og sende en forespørgsel. Herefter vil vi vende tilbage til jer. Har I spørgsmål, er I altid meget velkomne til at kontakte os.

Foredrag

Arbejdsglæde

Energi til det hele og mere til

Creactive leadership

Det kræver mod at bryde med fortiden – men dumhed ikke at gøre det

Dynamisk ledelse

Fremtidens ledelse er dynamisk – er du?

Effektiv konflikthåndtering

Sådan håndterer du besværlige personer

Forandringsledelse

Når medarbejderne tager ansvar for helheden

Forberedt på forandring

Sådan bliver I Forberedt på Forandringer

High Performance kultur

Kunsten at skabe excellente resultater igen og igen og igen

High Performance Team

Dynamisk Teamledelse - nøglen til både lønsomhed og trivsel

Intuitiv ledelse

Intuition - evnen til at navigere i komplekse systemer

Kulturbaseret ledelse

Når du ikke er der er det kulturen der leder

Meditation og Mindfulness

Et effektivt redskab i en hektisk hverdag

Optimal kommunikation

Det er ikke det du siger – det er måden, du siger det på!

På sporet af det etiske menneske

Fordi fremtiden er begyndt

Slip talenterne løs

Og mærk løftet af motiverende kraft

Strategisk ledelse

Brug alle dine intelligenser og opnå fuld effekt af dit lederskab

Talentmanagement

En bevidst strategi, der baner vejen til øget lønsomhed

Værdibaseret ledelse

Skab et solidt fundament med klare værdier

Vejen til det globale marked

Interkulturel forskellighed skaber nye muligheder

Inspiration og ny viden

Foredrag til virksomheder kan være en fantastisk måde at få ny viden og inspiration til det daglige arbejde. Sebastian Nybo har en lang række forskellige foredrag at vælge imellem, og han tilpasser altid sine foredrag til virksomhedens specifikke behov og ønsker. Han har en dybdegående viden inden for mange forskellige områder, og han er altid parat til at dele sin viden og erfaring med andre. Derfor er han den perfekte person til at afholde et foredrag for virksomheden, hvis man ønsker at få ny viden og inspiration til det daglige arbejde.

Hvorfor booke et foredrag til virksomheder?

Der er mange gode grunde til, at virksomheder bør overveje at booke et foredrag. For det første kan et foredrag til virksomheder hjælpe med at øge medarbejdernes eller ledernes viden inden for et bestemt emne. For det andet kan et foredrag for virksomheder bidrage til at øge medarbejdernes motivation og engagement.

Hvis medarbejderne føler, at de lærer noget nyt og interessant, kan det være med til at holde dem interesserede og engagerede i deres arbejde. Dette kan være særligt nyttigt, hvis medarbejderne har været på arbejde i mange år, og har brug for noget nyt og spændende at tænke på. Dette gør sige ligeledes gældende for lederne i en virksomhed.

Styrk sammenholdet og skab fælles forståelser

For det tredje kan et foredrag for virksomheder være en god måde at styrke sammenholdet og teambuildingen inden for virksomheden. Når medarbejderne deltager i et foredrag sammen, kan det være med til at skabe et fælles mål og en fælles forståelse af, hvad der forventes af dem. Dette kan være med til at styrke det sociale sammenhold inden for virksomheden, hvilket kan lave en betydning for effektiviteten og produktiviteten.

Hvilket foredrag for virksomheder skal du vælge?

Når man vælger at booke et foredrag for virksomheden, er det vigtigt at overveje, hvilket emne man ønsker at fokusere på. Dette kan være for eksempel motivation, trivsel, forandringer, konflikthåndtering, ledelse, teambuilding eller kommunikation. Det kan være en god idé at tænke over, hvilke områder medarbejderne har brug for at få mere viden om, og hvilke emner der vil være mest relevante og nyttige for dem. Det kan også være en god idé at tænke over, hvilke emner der vil være mest spændende for medarbejderne, da dette kan være med til at øge deres motivation og engagement.

Ved at deltage i et foredrag til virksomheder med Sebastian Nybo kan virksomheden opnå en ny viden, som kan bidrage til at sætte det daglige arbejde i et nyt perspektiv. Sebastian Nybo har mange års erfaring med at afholde foredrag, der er tilpasset virksomhedens behov.